06. 11. 2019 - 11:31
KLJUČA PODNO VEZUVA Insigne poveo pobunu i poručio...
907
Shares
KLJUČA PODNO VEZUVA Insigne poveo pobunu i poručio predsjedniku: Odlazimo!

NE ŽELE U KARANTIN

KLJUČA PODNO VEZUVA Insigne poveo pobunu i poručio predsjedniku: Odlazimo!

Sport.ba
06. 11. 2019 - 11:31
0
Shares

Uoči sinoćnje utakmice s RB Salzburgom (1-1), nogometaši Napolija morali su biti u karantinu. Tako im je naložio predsjednik Aurelio de Laurentiis izrevoltiran porazom od Rome na Olimpicu rezultatom 2-1.

Osebujni predsjednik Napolitanaca odlučio ih je poslati u trening kamp na sedam dana, ali igrači su uz blagoslov trenera Carla Ancelottija, oglušili se na tu 'naredbu' i autima otišli svatko svojim putem.

Štaviše, verć su i kontaktirali svoje odvjetnike, a cijela stvar izašla je na površinu nakon utakmice. Teška vremena slijede za Napolitance jer će trener Ancelotti i igrač Fernando Llorente još zaraditi dodatnu kaznu od UEFA-e zbog nepojavljivanja na press konferenciji nakon remija sa Salzburgom.

Prema najnovijim informacijama, ispred predsjednikovog sina istupio je Lorenzo Insigne prije nego su trebali otići u karantin. Insigne je poručio de Laurentiisovom sinu: "Mi idemo kući. Reci to i ocu".

Prema posljednjim informacijama, Ancelotti je sada ipak odlučio poslušati naredbu predsjednika i prvi se povući u karantin. Hoće li i igrači za njim, tek treba vidjeti. 

Učitaj još novosti