05. 11. 2019 - 15:32
ENGLESKA NA NOGAMA Son glumio reakciju kada je Andre Gomes...
907
Shares
ENGLESKA NA NOGAMA Son glumio reakciju kada je Andre Gomes slomio nogu!

TVRDI COLLYMORE

ENGLESKA NA NOGAMA Son glumio reakciju kada je Andre Gomes slomio nogu!

Sport.ba
05. 11. 2019 - 15:32
0
Shares

Prethodni vikend u engleskoj Premier ligi, pored preokreta Liverpoola i Man. Cityja, obilježio je lom noge Andrea Gomesa na susretu Evertona i Tottenhama.

Veznjak domaćeg sastava krenuo je u prodor na protivničkoj polovici terena, a onda je s leđa na njega startao Son Heung-min te ga gurnuo na svog saigrača Sergea Auriera.

Son je automatski isključen zbog ovog prekršaja, ali evidentno je da nije namjerno startao na Portugalca. 

U suzama je napustio igru, a saigrači i trener Mauricio Pochettino su nakon utakmice potvrdili da je vrlo potresen.

Ipak, takvim tvrdnjama ne vjeruje Stan Collymore, bivša zvijezda Notthingham Forresta i Liverpoola, a danas nakon karijere fudbalski analitičar. On tvrdi da je Son glumio!

"Ne kažem da nije trebao pokazati uzrujanost ili normalne ljudske emocije. Son je napravio situaciju kao da će sudija, navijači kod kuće i u publici nasrnuti na njega, iako je bilo očito da nije namjerno povrijedio Gomesa. Već neko vrijeme mi smeta što neki igrači i treneri pokazuju ekstremne razine emocija zbog straha kakve će reakcije dobiti ako to ne učine. Danas, fudbaleri kao da namjerno glume u takvim situacijama čisto kako bi utjecali na javno mišljenje i to mora prestati", rekao je Collymore za Mirror.

Učitaj još novosti