31. 10. 2019 - 17:15
ŽESTOK SUKOB EMBIIDA I TOWNSA Nakon obračuna na terenu pale...
907
Shares
ŽESTOK SUKOB EMBIIDA I TOWNSA Nakon obračuna na terenu pale teške riječi na društvenim mrežama

INCIDENT

ŽESTOK SUKOB EMBIIDA I TOWNSA Nakon obračuna na terenu pale teške riječi na društvenim mrežama

Sport.ba
31. 10. 2019 - 17:15
0
Shares

Proteklu noć u NBA ligi obilježio je fizički obračun Joela Embiida i Karl-Anthony Towna na meču Minnesote i Philadelphije.

Njih dvojica potukli su se na terenu, uslijedio je opšti haos, umiješali su se i ostali saigrači, na kraju je čak i majka centra Timberwolvesa imala šta da kaže kamerunskom centru dok je napušta teren, kako je očekivano zaradio isključenje.

Ipak, nije tu bio kraj čitavom haosu.

Dvojac je "rat" nastavio na društvenim mrežama, Embiid je opalio prvi hitac.

"Sjajna timska pobjeda!!! Ja sam rastao uz lavove, a sinoć me je napala mačka. Čak mi je i njegova mama pokazivala srednji prst", napisao je između ostalog centar Philadelphije, jasno aludiravši i na inicijale centra Minnesote (KAT/CAT = mačka).

Stigao je ubrzo i odgovor od Townsa.

"Nisam ja nikakva pi***. Rastao uz lavove", napisao je Towns ironično, uz par priloženih fotografija, među kojima je i slika uplakanog Embiida, nakon poraza od Toronta u prošlosezonskom play-offu.

Naravno, nije mu "Proces" ostao dužan.

"Taj tvoj fazon opakog momka ne pali. Ti znaš šta si, šta si oduvijek bio, PI***."

"Razbijam te i molim te, izbori taj play-off prije nego što pričaš. Opšte je poznato da te POSJEDUJEM", napisao je Embiid, uz priložene fotografije na kojima je još jedna prepiska pomenutog dvojca sa društvene mreže "Instagram".

 

Učitaj još novosti