27. 10. 2019 - 09:26
Zidane objašnjava Joviću, a Luka ništa ne razumije: Kamera sve...
907
Shares
Zidane objašnjava Joviću, a Luka ništa ne razumije: Kamera sve zabilježila!

Zidane objašnjava Joviću, a Luka ništa ne razumije: Kamera sve zabilježila!

27. 10. 2019 - 09:26
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ne ide dobro Jović gledao blijedo svog trenera poslije instrukcija na španskom, pa mu je Zidan pred ulazak u igru iznerviran ponovio savjet na engleskom jeziku

Luka Jović proživljava u Madridu najteže trenutke u profesionalnoj karijeri, teže čak i od lisabonskih dana bez minuta provedenog na terenu u dresu Benfike. Osim ljubavnog života koji mu se pretresa po štampi, na stranicama Asa izašla je priča o tome da Srbin uopšte ne razume instrukcije od trenera Zinedina Zidana.

Kamera je uhvatila trenutak kada se Jović pripremao da uđe u igru na utakmici sa Galatasarajem u Istanbulu. Prije nego što će u 83. minutu zamijeniti Brazilca Rodriga, Zidan mu je prišao kako bi mu dao posljednje instrukcije. Po izrazu lica, a čitajući sa usana legendarnog Francuza, Španci su zaključili da Jović nije shvatio šta se od njega traži.

zidane

- Jesi razumio? Jesi li OK - bila su dva pitanja Zidana dok i sam nije shvatio po zbunjenom izrazu lica mladog Srbina da će morati na engleskom da mu izda uputstva.

Uslijedilo je pojednostavljeno savjetovanje:

- Samo napadaj! Ništa više! Ajde - poručio je frustrirani Zidan na engleskom.

Na devet mečeva, Jović je odigrao svega 292 minuta i nije postigao nijedan gol. Sa druge strane, Eden Azar je proveo 600 minuta na terenu i dao je samo jedan gol, ali se njegova neproduktivnost ne ističe kao veliki problem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti