26. 10. 2019 - 13:25
SJEĆATE SE KINSEY? Uletila je na finale Lige prvaka, a evo šta...
907
Shares
SJEĆATE SE KINSEY? Uletila je na finale Lige prvaka, a evo šta radi danas

PROSLAVILA SE U MADRIDU

SJEĆATE SE KINSEY? Uletila je na finale Lige prvaka, a evo šta radi danas

Sport.ba
26. 10. 2019 - 13:25
0
Shares

Kinsey Wolanski dospjela je u centar pažnje svjetske javnosti u junu ove godine kada je uletila na teren tokom finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

23-godišnja Kinsey utrčala je na teren Wanda Metropolitana u crnom kupaćem kostimu kojim je promovisala website svog momka, poznatog Youtubera Vitalija.

Njen Instagram profil doživio je ekspanziju sa 300.000 do čak 3 miliona pratioca.

Wolanski je imala kampanje za FHM i Pretty Little Thing, a otkrila je da je čak dobila flertujuće poruke od brojnih Liverpoolovih igrača nakon finala.

"Neću otkriti imena, ali nekoliko igrača Liverpoola poslalo mi je privatne flertujuće poruke. Jedan je poslao nekoliko emoji srca, a drugi napisao 'Vidio sam te tokom meča'."

Njen dečko Vitalij Zdorovecki, osnivač X-rated stranice Vitaly Uncensored i vlasnik YT kanal VitalyzdTv. Na sajtu možete pronaći mnogo prankova i kontroverznog sadržaja, a Youtuber je itekako profitirao od njenog utrčavanja, a navodno je generisao oko 3 miliona funti od marketinga.

Kinsey je pokušala rekreirati čuvenu scenu tokom finala Copa Americe između Brazila i Perua, međutim, pokušaj je bio neuspješan, a ona i Vitalij završili su iza rešetaka.

"Priznajem, Copa Americo, pobijedili ste, ali smo imali sjajnu avanturu. Otputovali smo u Brazil, prerušili se, našli mjesta, a sve je završilo kad je na Vitalija nasrnulo 20 zaštitara. Svi smo u zatvoru sada i uživamo u Brazilu", napisala je tada na Instagramu.

Plavuša je, ipak, jasno otkrila svoju želju da ostvari san u nekretninama i želi maksimalno iskoristiti stečenu slavu: 

"Ja sam agent nekretninama i investitor. Dugoročni cilj mi je uštediti sve što zaradim i investirati u nekretnine. Izgraditi carstvo i imati pasivni prihod."

Wolanski je aktivna na Instagramu i redovno dijele sa pratiocima svoj luksuzni lifestyle, uključujući partije na jahti Dana Bilzeriana, kao i održavanje atraktivnog tijela u teretani.

Učitaj još novosti