23. 10. 2019 - 11:26
GOTOVO JE, PREOSTALI JOŠ SITNI DETALJI Mandžo će od januara...
907
Shares
GOTOVO JE, PREOSTALI JOŠ SITNI DETALJI Mandžo će od januara nositi dres ovog slavnog kluba, čekaju ga s ODUŠEVLJENJEM

UNITED GA SILNO ŽELI

GOTOVO JE, PREOSTALI JOŠ SITNI DETALJI Mandžo će od januara nositi dres ovog slavnog kluba, čekaju ga s ODUŠEVLJENJEM

Sport.ba
23. 10. 2019 - 11:26
0
Shares

Mario Mandžukić do ove sezone bio je jedna od glavnih uzdanica Juventusa, a onda se sve preokrenulo doslovno preko noći. Sa "Stamford Bridgea" stigao je Maurizio Sarri, koji je iznenada prekrižio bivšeg reprezentativca Hrvatske.

mandzukic

Super Mario našao se u velikim problemima, a onda je uslijedilo i izostavljanje sa spiska igrača za Ligu prvaka. Više nego jasan signal da je vrijeme da napusti Torino.

Bayern, Borussia i Man United samo su neki od klubova koji su se spominjali kao buduće destinacije, ali je Hrvat ipak ostao u Torinu. Čini se samo do zime.

pjanic-mandzukic-juventus

Engleski tabloid "The Sun" objavio je vijest da su Crveni đavoli stigli korak bliže dovođenju Mandžukića nakon što je bivši hrvatski reprezentativac pristao na to da mu se plata prepolovi.

Tako bi Mandžukić na "Old Traffordu" trebao zarađivati oko 150 hiljada funti sedmično, što je upravi kluba prihvatljiva svota. 

mandzukic-getty333

"Njegovi predstavnici bili su u kontaktu s klubom i spremni su prilagoditi zahtjeve. Ipak, u dogovor će biti uključeni određeni bonusi. Ole itekako voli Mandžukića, a i mi ga želimo dovesti već nekoliko godina. Njegovo iskustvo potrebno je našem napadu", rekao je za pomenuti tabloid neimenovani izvor s "Old Trafforda".

Transfer je izgleda nikad bliže...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti