20. 10. 2019 - 11:22
SRBIN NA UDARU KRITIKA SA SVIH STRANA Nakon ovog, nema mu više...
907
Shares
SRBIN NA UDARU KRITIKA SA SVIH STRANA Nakon ovog, nema mu više budućnosti u Madridu: Ovo su najgore kritike koje je mogao dobiti!

LUKA JOVIĆ POPTUNO PODBACIO

SRBIN NA UDARU KRITIKA SA SVIH STRANA Nakon ovog, nema mu više budućnosti u Madridu: Ovo su najgore kritike koje je mogao dobiti!

Sport.ba
20. 10. 2019 - 11:22
0
Shares

Luka Jović stigao je u Madrid kao veliko pojačanje. Međutim, za sada uopće nije opravdao epitet pojačanja i silnih miliona koji su uloženi u njegovo dovođenje.

Ipak, za sada je jedno od najvećih razočarenja prijelaznog roka.

jovic

Real je sinoć u 9. kolu La lige izgubio u gostima od Mallorce 1:0 i prepustio prvo mjesto Barceloni. To u Madridu nije nimalo lijepo primljeno, jer su se nadali da konačno mogu skinuti Katalonce s trona.

Zidaneova momčad odigrala je očajnu utakmicu, a jedan od njezinih najlošijih igrača bio je Luka Jović koji je iz igre izašao u 66. minuti bez ikakvog učinka. Bila mu je to tek treća utakmica koju je započeo u početnoj postavi Reala otkad je ljetos došao za 60 miliona eura, ali Realovi navijači još čekaju njegov prvi gol.

619895-zidan-i-jovic-ls

"Zidanea puno više od Jovićeve statistike može brinuti njegov govor tijela na terenu. Jović je protiv Mallorce loptu dotakao samo 25 puta, a nije bio ni blizu protivničkog gola. Ne nudi se, ne traži prostor, ne ulazi u šanse i potpuno je bezopasan. Prilike koje mu je Zidane dao nije uopće iskoristio, a vrijeme mu ide. Kod Jovića nema nikakvog napretka", piše Marca o igri srpskog reprezentativca.

luka-jovic-profimedia-0467095228

Mnogi već sada tvrde da će Srbin već u januaru biti prinuđen da napusti "Santiago Bernabeu", te bi lahko mogao stopama Perice Ognjenovića...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti