18. 10. 2019 - 12:05
NADAL SE SUTRA ŽENI NA MJESTU KOJE JE RAJ NA ZEMLJI Pogledajte...
907
Shares
NADAL SE SUTRA ŽENI NA MJESTU KOJE JE RAJ NA ZEMLJI Pogledajte prve fotografije, paparaci su strogo zabranjeni!

NAKON 14 GODINA VEZE

NADAL SE SUTRA ŽENI NA MJESTU KOJE JE RAJ NA ZEMLJI Pogledajte prve fotografije, paparaci su strogo zabranjeni!

Sport.ba
18. 10. 2019 - 12:05
0
Shares

Rafael Nadal ženi se u subotu s dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciscom s kojom je u vezi 14 godina. 

Svadba će se održati na mjestu koje je pravi raj na zemlji i po mnogim ocjenama najskuplje imanje u Španiji. Svaki kutak je prelijep, a Mallorca će se još jednom otvoriti svijetu i pokazati sve čari. 

Poznato je da je Nadal mjesecima unaprijed najavljivao da neće dozvoliti fotografisanje na vjenčanju medijima, ali su ga dan prije vjenčanja uspjeli uslikati.

Na ovom mjestu su snimani mnogi filmovi, a ranije ove godine je i Gareth Bale odlučio da se oženi upravo na ovom mjestu. Lord Lupton je vlasnik ovog imanja koje se često naziva spektakularnim.

Na vjenčanje bi trebao doći i Juan Carlos I, koji je četiri decenije bio kralj do juna 2014. godine, a očekuje se da na imanje stigne helikopterom. Među 350 najvažnijih zvanica će biti i Carlos Moya, legenda španskog tenisa i trener Nadala, zatim Cristiano Ronaldo, Paul Gasol, Enrique Iglesias,  Feliciano Lopez...

Fortaleza, imanje koje se nalazi na obali Pollense na sjevero-istoku Mallorce, kupio je lord Lupton 2011. godine za 30 milion funti, iako su tražili više od 75 miliona.

Tvrđava je sagrađena 1628. godine da se odbrani Mallorca od osvajača. Novi vlasnik je proširio imanje da bi napravio heliodrom, dva bazena za plivanje, sedam vila i 17 apartmana.

Učitaj još novosti