15. 10. 2019 - 14:48
OTAC JOVIĆA OSUO PALJBU PO SRBIJI Njegove riječi odjekuju...
907
Shares
OTAC JOVIĆA OSUO PALJBU PO SRBIJI Njegove riječi odjekuju državom: Brzo ste zaboravili šta je bilo ovo ljeto

MILAN JOVIĆ

OTAC JOVIĆA OSUO PALJBU PO SRBIJI Njegove riječi odjekuju državom: Brzo ste zaboravili šta je bilo ovo ljeto

Sport.ba
15. 10. 2019 - 14:48
0
Shares

Reprezentacija Srbije uspješno je okončala oktobarske obaveze pobjedama nad Paragvajem u Kruševcu (1:0) i Litvanijom u Viljnusu (2:1), iako igrom nije oduševila ni u jednoj od dvije pomenute utakmice.

Napadač Real Madrida Luka Jović nije ni pozvan od strane selektora Ljubiše Tumbakovića za ove utakmice, a u medijima su se odmah pojavile spekulacije o nesuglasicama, pa i sukobu između njih dvojice.

Kao razlog se navodi podatak da je poslije septembarskih mečeva Luka Jović odmah zaigrao za Real, iako se u nacionalnom timu požalio na povredu.

Nedugo zatim, u izjavi za ''Alo'' se na ovu temu oglasio i Lukin otac Milan, koji je najprije podsjetio na detalj koji je, po njegovom mišljenju, srpska javnost već zaboravila.

"Dobre stvari se brzo zaboravljaju. Luka je ljetos, čim je potpisao za Real Madrid, povrijeđen igrao za mladu reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope.

Govorio sam mu da ne rizikuje, da se nešto ne bi iskomplikovalo, a on nije htio da čuje. Nije htio da ostavi drugare na cjedilu. Siguran sam da niko drugi to ne bi uradio da je bio u njegovoj koži.

Nije pošteno prema Luki da ga odmah stavljaju na stub srama, ali svako ima pravo da kaže šta misli'', naglasio je Milan Jović.

Ipak, on ne želi da ''dolijeva ulje na vatru'', već se nada da će vrlo brzo ovaj nesporazum biti razriješen. Ali, da bi se to dogodilo, najprije treba da dođe do razgovora na relaciji Tumbaković - Jović.

''Luka je veliki Srbin, voli da igra za nacionalni tim. Smeta mi što je ova situacija u žiži, zato što se pominje u negativnom kontekstu. Mnogo me to boli kao roditelja. On je patriota, lijepo smo ga vaspitali i smatram da nismo kao porodica učinili ništa što je za osudu.

Ako je Luka pogriješio, njih dvojica treba da pričaju. Istina, nije izabrao pravo vrijeme da ode, u trenutku kada se reprezentacija bori za plasman na EURO. Realno, on je petnaesti igrač u reprezentaciji koji je bio povrijeđen, pa je igrao sljedeću utakmicu u klubu", zaključio je Milan Jović.

Učitaj još novosti