03. 10. 2019 - 10:40
DANI U BARCELONI ZA RAKITIĆA SU ODBROJANI: Na udaru kritika,...
907
Shares
DANI U BARCELONI ZA RAKITIĆA SU ODBROJANI: Na udaru kritika, negativni komentari ne prestaju!

DANI U BARCELONI ZA RAKITIĆA SU ODBROJANI: Na udaru kritika, negativni komentari ne prestaju!

03. 10. 2019 - 10:40
0
Shares

‘Kad se samo sjetim toga da smo Rakitića mogli prodati za 100 miliona eura PSG-u’

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Ivan Rakitić nije jučer igrao za Barcelonu protiv Intera iz Milana (2:1) na Camp Nou, u 2. kolu grupe F Lige prvaka. Čini se kako je Valverde otpisao hrvatskog reprezentativca. U ovoj je sezoni Raketa nastupio je u 5 susreta za Barcelonu u svim natjecanjima, te ukupno skupio svega 166 minuta.

Navijači su na društvenim mrežama komentirali status Hrvata. Čini se kako je Ivan u nemilici i kod dijela nogometnih zaljubljenika. Naravno, ima i onih na društvenim mrežama koji ga brane. U svakom slučaju, naš srebrni junak to nikako nije zaslužio, zbog svega što je u dresu Barcelone napravio…

“Prodajte Rakitića”, jedan je od komentara nogometnih pratitelja na Twitteru.sbnation.com

Pročitajte i ostale komentare...

 

“Nadam se kako će Rakitić biti prodan ove zime”, mišljenje je drugog nogometnog pratitelja.

“Kad se samo sjetim toga da smo Rakitića mogli prodati za 100 milijuna eura PSG-u”.

 

“Rakitić možda nije ono što nam treba, ali je odvratno to što neki uživaju u njegovom neigranju u boli. Sav taj novac koji je zaradio ne čini ga većim ili manjim čovjekom”.

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou pobijedila Inter sa 2-1 okrenuvši rezultat u drugom poluvremenu, dok je Liverpool u ‘ljepotici večeri’ na Anfieldu pobijedio RB Salzburg sa 4:3. Inter je sjajno ušao u utakmicu. Rano je poveo, a potom imao još nekoliko prilika, međutim španski prvak je u nastavku susreta okrenuo rezultat preko sjajnog Urugvajca Luisa Suareza.

Učitaj još novosti