30. 09. 2019 - 17:00
PREKRŠAJ ZA ZATVORA: Bivša zvijezda Barcelone zaradila ogromnu...
907
Shares
PREKRŠAJ ZA ZATVORA: Bivša zvijezda Barcelone zaradila ogromnu rupu u koljenu, stadion je momentalno utihnuo

DOS SANTOS JE I DOBRO PROŠAO

PREKRŠAJ ZA ZATVORA: Bivša zvijezda Barcelone zaradila ogromnu rupu u koljenu, stadion je momentalno utihnuo

Sport.ba
30. 09. 2019 - 17:00
0
Shares

Bivši napadač Barcelone i Tottenhama, Giovani dos Santos pretrpio je jezivu povredu u pobjedu Club Americe protiv Guadalajare sa 4-1 u nedjelju.

Zvijezda Club Americe previjao se u jakoj boli nakon što se defanzivac Guadalajare Antonio Briseno zabio u njegovu nogu sa đonom kopačke i tako mu otkinuo dobar komad mesa s butine.  Treba naglasiti da je Briseno doslovno glavom bez obzira ušao u ovaj duel i zbog ovoga je dobio crveni karton naravno.

download

Dos Santos je visoko ocijenjen kada je prešao u redove Barcelone, a meksički internacionalac je također igrao sasvim solidno u Tottenhamu.

Njegovo vrijeme u sjevernom Londonu ipak nije išlo kako je planirano, a bio je i na posudbama u Opswich Townu i Galatasarayu.

le-escalofriante-lesion-de-giovani-dos-santos-en-mexicp-862x485

Meksički internacionalac je tada napustio Premier ligu, kako bi se vratio u Španiju i pokrenuo svoju karijeru, te je vratio na pravi put.

Pogledajte ispod ovaj horor od prekršaja.

Dos Santos je stigao u Club America ovog ljeta nakon trogodišnje čarolije u MLS-u sa LA Galaxyjem i bilo bi zaista razočaravajuće vidjeti ga van terena nakon ovog odvratnog prekršaja.

Učitaj još novosti