27. 09. 2019 - 10:50
MOURINHO SNIMIO NAJBOLJU REKLAMU IKAD U njoj senzacionalno...
907
Shares
MOURINHO SNIMIO NAJBOLJU REKLAMU IKAD U njoj senzacionalno otkrio budući klub?!

PADDY POWER

MOURINHO SNIMIO NAJBOLJU REKLAMU IKAD U njoj senzacionalno otkrio budući klub?!

Sport.ba
27. 09. 2019 - 10:50
0
Shares

Jose Mourinho slobodno vrijeme nakon otkaza u Manchester Unitedu koristi za raznorazne aktivnosti van fudbalskih terena.

Tako je Portugalac odlučio snimiti reklamu za kladionicu Paddy Power u kojoj se na interesantan način osvrnuo na svoju karijeru.

Reklama počinje Mourinhom koji čita novine, na posljednjoj strani je pitanje koga će preuzeti "Posebni", na zidu slika slavnog klizanja uz liniju, kada je Porto eliminisao Man. United i kasnije stigao do triple krune.

"Nije lako biti poseban, da objasnim", kaže Mourinho dok hoda kroz sobu sa trofejima. Aludira da je svuda osvajao titule, ali i kaže da nisu sva velika dostignuća okončana trofejima.

Onda se pojavljuje novi isječak iz novina u kojima piše, "United stigao do drugog mjesta", što Mourinho smatra najvećim uspjehom u karijeri.

Mourinho kasnije silazi u perionicu, tu je bila korpa sa vešom, konstatovao je ironično da posebnost znači i da poštujete pravila. Aluzija naravno na 2005. kada je prošvercovan pored suspenzije u korpi za veš u svlačionicu Chelseaja u utakmici Lige prvaka.

Ima još dosta detalja u reklami. U jednoj sceni na vratima mu je momak koji mu donosi pismo naslovljeno na "Herr Mourinho", što je aluzija na minhenski Bayern i na učenje njemačkog. Zatim u biblioteci vidimo i knjige poput "Voajera", čime je prozvao Arsenea Wengera koga je jednom tako nazvao.

mourinho

Onda ga je još jednom bocnuo riječima da se svima "na kraju sudi po rezultatima".

Pogledajte ovu genijalnu reklamu:

Učitaj još novosti