21. 09. 2019 - 14:53
KOVAČ ZABRINUT, MOURINHO VEĆ UČI NJEMAČKI: Stao pred novinare...
907
Shares
KOVAČ ZABRINUT, MOURINHO VEĆ UČI NJEMAČKI: Stao pred novinare i progovorio o svojoj budućnosti!

KOVAČ ZABRINUT, MOURINHO VEĆ UČI NJEMAČKI: Stao pred novinare i progovorio o svojoj budućnosti!

21. 09. 2019 - 14:53
0
Shares

Portugalac je bez angažmana otkako je dobio otkaz u Manchester Unitedu

Težak 3:0 poraz Real Madrida od PSG-a u Ligi prvaka razlog je zbog kojeg u Španiji već traže nasljednika Zinedinea Zidanea. Tamošnji mediji u prvi plan stavljaju Josea Mourinha, miljenika predsjednika Florentina Pereza. Ali, on za sada odbija takvu ideju.

“Ne bih se želio vratiti jer oni već imaju trenera. Možemo govoriti da to govorim iz poštovanja prema klubu, ali njihov trener nije bilo tko”, kazao je Mourinho. Potom je otkrio i informaciju koja bi mogla zabrinuti sve trenere u njemačkoj uključujući u Niku Kovača.

"Trenutno učim njemački jezik u slučaju da jednog dana tamo odem tamo radili ili ako tamo zaigram u Ligi prvaka. To bi mi bio šesti jezik”, poručio je Mourinho.

U međuvremenu, francuski l’Equipe objavio je da je Bayern u kontaktu s trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom. Ugovor mu ističe 2021. baš kao i hrvatskom stručnjaku. Međutim, Bildov Chistian Falk tvrdi da to nije istina i da Bayern  nije u kontaktu s Tuchelom, ali da je istina da on jedan od njihovih kandidata za klupu u budućnosti.

 

Učitaj još novosti