21. 09. 2019 - 12:55
Real ima mnogo problema, ali zna se koji je NAJVEĆI
907
Shares
Real ima mnogo problema, ali zna se koji je NAJVEĆI

Real ima mnogo problema, ali zna se koji je NAJVEĆI

21. 09. 2019 - 12:55
0
Shares

Real Madrid u ozbiljnim je problemima nakon ovotjednog poraza 3:0 od PSG-a u Ligi prvaka, a kao najveći problem momčadi španjolski mediji isticali su nedostatak kvalitete u napadu.

Glavni argument španjolskih novinara bila je činjenica da Real u cijeloj utakmici nije uputio nijedan udarac u okvir gola pariške momčadi. Katalonski Sport danas donosi tekst u kojem pojašnjava da najveći problem Reala nije napad, nego obrana. 

"Zidane ima ozbiljan problem u srcu obrane. Neovisno o tome koji par koristi na poziciji stopera, ostaju mu rupe u veznoj liniji jer stoperi ne prate izlazak veznjaka. Očito je da Zidane ne zna što prolazi kroz glave igrače kada griješe pa onda ne zna ni popraviti problem", piše Sport koji taj problem ističe kao uvjerljivo najveći.

Ne postoji medij u Španiji koji u posljednjih nekoliko dana nije iznio neku svoju teoriju o problemima u Realu, ali jedno je zajedničko svima - krive Zinedinea Zidanea. 

Upravo zbog toga već su krenule spekulacije o njegovom nasljedniku, a kao četiri glavna kandidata ističu se Jose Mourinho, Raul Gonzalez, Xabi Alonso i Massimiliano Allegri.

Učitaj još novosti