20. 09. 2019 - 22:35
VELIKI PROBLEMI NA POMOLU Već mjesecima je frustriran zbog...
907
Shares
VELIKI PROBLEMI NA POMOLU Već mjesecima je frustriran zbog Salaha, ovo bi moglo tek PROKLJUČATI

CARRAGHER TVRDI

VELIKI PROBLEMI NA POMOLU Već mjesecima je frustriran zbog Salaha, ovo bi moglo tek PROKLJUČATI

Sport.ba
20. 09. 2019 - 22:35
0
Shares

Liverpool je krenuo sjajno u novoj sezoni Premiershipa, ali čini se da stvari ne idu očekivanim tokom na "Anfieldu". Naime, veliku pažnju nogometne javnosti privukla je bijesna reakcija Sadio Manea prema Salahu prilikom jedne situacije u kojoj Egipćanin nije želio dodati loptu Senegalcu na utakmici Liverpoola i Burnleyja.

mane-salah

Prema riječima legende Redsa Jamieja Carraghera, reakcija Senegalca nije bila isključivo radi te jedne lopte već je frustriranost prisutna duže vrijeme.

„Nema šanse da je Mane izgubio glavu samo zbog činjenice da nije dobio nekoliko lopti u susretu protiv Burnleyja. Njegova frustriranost se skuplja mjesecima i jednostavno je negdje trebala eksplodirati“, izjavio je bivši defanzivac Liverpoola.

van-dijk-salah

„Ironično, osjećam da je Mane bio suviše nesebičan protiv Napolija te je u više navrata tražio Salaha pa čak i u situacijama kad je trebao sam završavati akciju“, dodao je.

mane

Napadački duo Liverpoola je prošle sezone podijelio nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa, zajedno s Pierrom-Emerickom Aubameyangom, a ove sezone su obojica na četiri gola, s tim da Salah ima asistenciju više.

Učitaj još novosti