20. 09. 2019 - 23:35
Žižović: Željo je uvijek pod pritiskom kada igra na Grbavici
907
Shares
Žižović: Željo je uvijek pod pritiskom kada igra na Grbavici

PREMIJER LIGA BIH

Žižović: Željo je uvijek pod pritiskom kada igra na Grbavici

Sport.ba
20. 09. 2019 - 23:35
0
Shares

Radnik u subotu (19.30 sati) gostuje na Grbavici.

– Ekipa Radnika je pokazala da se može nositi sa svim ekipama iz vrha tabele pa se nadam jednoj dobroj utakmici sa dosta lijepih poteza gdje će publika uživati, rekao je šef stručnog štaba kluba iz Bijeljine Mladen Žižović i dodao:

- Činjenica je da je Željo uvijek pod pritiskom kada igra na Grbavici, stoga na nama je da se borimo i da dođemo do povoljnijeg rezultata. Nemamo šta da izgubimo u ovom susretu, pokazali smo našu snagu onda kada je to najpotrebnije bilo.

Prodaja ulaznica za susret 9. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Radnik nastavlja se u subotu od 10 sati.

- Prodaja ulaznica od 10 do 14 sati vršit će se u prodajnoj kućici ispred stadiona, a od 14 sati bit će otvorena prodajna kućica na platou istočne tribine na kojoj će se moći kupiti ulaznice isključivo za istočnu tribinu, dok će se u kućici ispred sjeverne tribine od 14 sati prodavati ulaznice za sjever i zapad, saopćeno je iz FK Željezničar.

Odlukom NS BiH suspendovana je južna tribina zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, a navijači sa sezonskim ulaznicama za ovu tribinu moći će ući na sjevernu tribinu.

Cijene ulaznica su sljedeće:  Sjever 8 KM, Istok 10 KM, Zapad A1 20 KM, Dječije sjever 3 KM, Dječije istok 3 KM. Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Sjever (B2, B3, B4, B5, B6), tri ulaza za Istok (C1, C2, C3), jedan ulaz na Zapad. 

Učitaj još novosti