19. 09. 2019 - 18:37
NEYMAR I MBAPPE SE SMIJALI REALU Kraljevi otjerali OVU...
907
Shares
NEYMAR I MBAPPE SE SMIJALI REALU Kraljevi otjerali OVU DVOJICU, a oni ih za kaznu potopili i poslali u penziju

DEBAKL U PARIZU

NEYMAR I MBAPPE SE SMIJALI REALU Kraljevi otjerali OVU DVOJICU, a oni ih za kaznu potopili i poslali u penziju

Gol.hr
19. 09. 2019 - 18:37
0
Shares

Tešku večer proživjeli su navijači i igrači madridskog Reala.

U derbiju drugog dana prvog kola Lige prvaka gostovali su u Parizu, gdje ih je PSG razbio s uvjerljivih 3:0.

Parižani su do pobjede došli bez najvećih zvijezda Kyliana Mbappea i Neymara. Zvjezdani dvojac dobro se zabavljao na tribinama, kamere su ih uhvatile kako se slatko smiju tijekom utakmice, a ova scena začas se proširila društvenim mrežama.

Bila je to i osveta bivših Realovih igrača – Angela Di Marije i Keylora Navasa, dvojca koji je označen prekobrojnim u kraljevskom klubu iako su bili na vrhuncu forme.

Di Maria je dobio ''radnu knjižicu'' nakon šampionske sezone u kojoj je Real osvojio decimu i vratio se na evropski tron nakon 12 godina, dok je Navas izvisio naušrtb Thibauta Courtoisa, unatoč sjajnim obranama u pohodu na tri uzastopna evropska naslova od 2016. do 2018.

Di Maria je bio posebno inspiriran, zabio je dva gola Realu i veselo ih proslavio, dok je Navas sačuvao mrežu netaknutom. Doduše, nije imao ni previše posla jer Real nije uputio nijedan udarac u okvir gola. Kraljevi su u toj statističkoj rubrici u Ligi prvaka zadnji put ostali na nuli još u sezoni 2003./2004. 

Kako to obično biva u Realu, Zinedine Zidane dobio je žestoke kritike zbog izvedbe svoje momčadi, koji je samo nastavak neuvjerljivog početka sezone. Posebno žestok bio je bivši igrač Reala, Crnogorac Peđa Mijatović.

''Real mora puno toga unaprijediti i mora početi odmah. To je razlog za brigu i trenutak kada treba početi tražiti rješenja. Međutim, stvar je u tome što ne vidim da je Zidane sposoban pronaći rješenja koja će unaprijediti momčad", rekao je u svom stilu, bez dlake na jeziku.

Učitaj još novosti