18. 09. 2019 - 09:42
Katastrofa za PSG: Dočekuju Real bez zvijezda plaćenih preko...
907
Shares
Katastrofa za PSG: Dočekuju Real bez zvijezda plaćenih preko pola milijarde eura

NEMA NI UDARNOG TROJCA

Katastrofa za PSG: Dočekuju Real bez zvijezda plaćenih preko pola milijarde eura

Sport.ba
18. 09. 2019 - 09:42
0
Shares

Srijeda nam donosi možda i najspektakularniji dvoboj grupne faze Lige prvaka. Susret PSG-a, momčadi koja je krivac za dva najskuplja transfera u nogometnoj povijesti, te madridskog Reala koji je najtrofejniji klub natjecanja, zaslužuje takav epitet.

Nažalost, ovaj zvjezdani duel ostat će uskraćen za brojne sjajne igrače. Neymar se prošlog vikenda konačno vratio nakon ozljede, no u martu je poslije ispadanja od Manchester Uniteda žestoko izvrijeđao suca Damira Skominu, što je UEFA honorirala s tri utakmice kazne. Jučer mu je kazna smanjena na dva meča, ali svejedno propušta večerašnji spektakl.

neymar

Uz njega, Thomas Tuchel na raspolaganju neće imati i Kyliana Mbappea. Mlada zvijezda danas će ponovno početit treniranje s ostatkom momčadi, ali nastup u srijedu možda bi došao prerano nakon zaliječenja ozljede, tako da njemački strateg ne želi riskirati po tom pitanju. Probleme s ozljedom kuka ima i Edinson Cavani te također propušta dolazak španskog giganta.

mbappe

I kao da izostanak ovog terceta nije dovoljan, Tuchel će morati momčad sastaviti i bez dvojice sunarodnjaka -  Thila Kehrera te Juliana Draxlera. Kada zbrojimo iznose odšteta plaćenih za ovih pet igrača, Parižani danas neće moći računati na pojačanja plaćena vrtoglavih 537,5 miliona eura!

draxler

Ako im je ikakva utjeha, niti u Realu neće biti pretjerano bolje stanje s izostancima. Ozlijeđeni su Luka Modrić, Marco Asensio, Marcelo i Isco, dok zbog kartona iz prošle sezone po jednu utakmicu suspenzije odrađuju Sergio Ramos i Nacho.  

ceballos-real-madrid-sergio-ramos-4108829

Utakmica se igra večeras s početkom u 21 sat.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti