17. 09. 2019 - 17:04
DIREKTOR PSG-a BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Nije sve u redu s...
907
Shares
DIREKTOR PSG-a BEZ DLAKE NA JEZIKU:

IPAK OSTAO U PARIZU

DIREKTOR PSG-a BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Nije sve u redu s Neymarom, stvari su..."

Sport.ba
17. 09. 2019 - 17:04
0
Shares

Leonardo, sportski direktor PSG-a, u razgovoru za RMC Sport govorio je o situaciji s Neymarom koja je punila naslovnice ovoga ljeta.

Brazilac je htio napustiti Pariz i vratiti se u Barcelonu, ali to se nije dogodilo. Neymar tako ostaje igrač francuskog prvaka, što se nije svidjelo navijačima koji su ga na prvoj utakmici vrijeđali.

neymar

"Svima je bilo jasno da imamo problem. Interno, svi su bili upoznati s tim, poznavali prirodu situacije, znali da se nešto događa. Da, Neymar je napravio neke greške, da, situacija je kompleksna, ali puno se govorilo i pisalo o tome samo zato što je to Neymar", komentirao je Leonardo.

Sportski direktor PSG-a ističe da situacija nije idealna za Neymara, koji je postigao fantastičan gol u dresu PSG-a nakon burnog ljeta.

 "Otkad se sve dogodilo, igrao je jako dobro za Brazil. Vratio se treninzima, ponašao se odlično. Igrao je dobro i protiv Strasbourga, u tišini. Nakon svega, bio je očaran fantastičnim golom, izgledalo je holivudski. Na kraju utakmice bio je iskren i dobro je iskomunicirao stvari. Sad je u PSG-u i samo o tome razmišlja", kaže Leonardo.

neymar

 Brazilac priznaje da je bilo govora o odlasku te da je Neymar to izričito tražio.

"Ne možemo reći da je sve u redu jer stvari su se događale. Ali Neymar je odigrao jako dobru utakmicu i ponio se kao pravi profesionalac. Nije on loš mladić. To je što je s nama, čini nas jakima. To je nogometna baština", dodao je Leonardo pa završio:

neymar

"Ne možete stvarati sapunicu od toga, stvar je interne regulacije i kako smo to odradili interno. Rješavali smo probleme i ranije, sad i Neymarov. Vrijeme je da prestanemo razgovarati o njemu, razgovarajmo o PSG-u i samo o PSG-u."

Učitaj još novosti