17. 09. 2019 - 16:24
"NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU": "Nabijte im 10 komada...
907
Shares

INFORMET TVRDI

"NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU": "Nabijte im 10 komada i odučite ih od fudbala"!

Sport.ba
17. 09. 2019 - 16:24
0
Shares

Najtiražniji srpski taonliod Informer piše da je "mržnja Hrvata prema Srbima izbila je u prvi plan čak i pred utakmicu Bayerna i Crvene zvezde u Minhenu u prvom kolu B grupe Lige šampiona, koja se igra u srijedu, 18. septembra.

U tekstu pod naslovom "NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU": "Nabijte im 10 komada i odučite ih od fudbala", Informer piše da je trener Bajerna, Hrvat Niko Kovač, nekadašnji selektor "kockastih", pokazao otvoreno koliko mrzi Srbe.

61739626-niko-kovac-coutinho

"Ustašama je naravno malo potrebno da ta mržnja i animozitet prema našem narodu ispliva na površinu, a još kada se radi o Crvenoj zvezdi...Srpski šampion im je posebno trn u oku. Ne mogu da smisle klub sa "Marakane". Kovač je imao posebnu uvertiru pred dvoboj sa Beograđanima. Na skandalozan način je motivisao svoje pulene. Održao im je bolestan govor.", tvrdi Informer.

- Nabijte im 10 komada, a ni tada nemojte stati. Odučite ih od fudbala - navodno je poručio Kovač igračima pred meč sa Srbima.

niko-kovac-ap

"Ali, nije tu stao. Uradio je nešto što je šokiralo i Nemce. Na sraman način je potcenio pulene Vladana Milojevića. Besramni Kovač je otkazao poslednji trening. Poslao je igrače kući. Misli da će izaći lako na kraj sa crveno-belima... Tako je mislio i Liverpul prošle sezone. A, Pavkov mu je spakovao dva komada. Obrazi još bride", zaključuje beogradski tabloid.

Učitaj još novosti