17. 09. 2019 - 13:30
NIKO KOVAČ ŠOKIRAO SVE Spremio posebnu taktiku za Zvezdu, ovo...
907
Shares
NIKO KOVAČ ŠOKIRAO SVE Spremio posebnu taktiku za Zvezdu, ovo je zbunilo čak i igrače

NEMA TRENINGA

NIKO KOVAČ ŠOKIRAO SVE Spremio posebnu taktiku za Zvezdu, ovo je zbunilo čak i igrače

Sport.ba
17. 09. 2019 - 13:30
0
Shares

U Njemačkoj još uvijek više pažnje zaokuplja sukob reprezentativnih golmana i prozivka po novinama između Manuela Neuera i Marc-Andre ter Stegena, nego start Lige prvaka.

Bayern će dočekati Crvenu zvezdu, jučer se više pričalo o "delijama" i problemima koje bi mogli da stvore, nego o samom meču.

Nijemce je, međutim, iznenadio Niko Kovač. On je jučer šokirao i svoje igrače, otkazao je trening i poslao fudbalere kući da provedu dan sa porodicama.

Od subote, kada je odigran meč u Leipzigu, Bayern zapravo nije imao nijedan trening, tek danas će odraditi jedan u vrijeme odigravanja meča, prenosi Sportske.net.

Ovo je zbunilo medije, kažu da se Hrvat odlučio na ovaj potez kako bi rasteretio ekipu pred utakmicu koju moraju dobiti. Dosta je nezadovoljstva kod starijih igrača zbog nekih poteza hrvatskog stručnjaka, ali oni se uzdržavaju od kritika u javnosti.

Poznato je i kakav će tim izvesti Kovač.

Lucas Hernandez će kao i protiv Leipziga na lijevi bok umjesto povrijeđenog Davida Alabe, a Jerome Boateng će biti sa Niklasom Suleom centralni bek. Desno je Benjamin Pavard, a u timu u odnosu na vikend biti Philippe Coutinho, koji će igrati od prve minute. Osim njega u veznom redu biće Thiago Alcantara, Joshua Kimmich, Serge Gnabry i Kingsley Coman po bokovima i kao najistureniji Robert Lewandowski.

Thomas Muller se seli na klupu, što će samo pojačati njegovo nezadovoljstvo...

Učitaj još novosti