17. 09. 2019 - 10:32
TRENER DINAMA NASMIJAO HRVATSKU Izašao sa suprugom na ručak, a...
907
Shares
TRENER DINAMA NASMIJAO HRVATSKU Izašao sa suprugom na ručak, a pazite šta je radio sve vrijeme

NENAD BJELICA

TRENER DINAMA NASMIJAO HRVATSKU Izašao sa suprugom na ručak, a pazite šta je radio sve vrijeme

Sport.ba
17. 09. 2019 - 10:32
0
Shares

Iako na Maksimiru ima nekoliko ureda, gdje provodio cijele dane, Nenad Bjelica prvi susret s Atalantom, Dinamovim protivnikom u srijedu u Ligi prvaka, imao je tokom nedjeljnog ručka u zagrebačkom restoranu.

"Prvo poluvrijeme sam pogledao doma, no drugo na tabletu jer sam bio s porodicom na ručku. Dogovorili smo se ranije za ručak, a ja sam ponio tablet. Sve je bilo odlično, ništa nije prekidalo, slika je bila odlična, prijenos savršen", rekao je Nenad Bjelica, piše 24sata.hr.

Ručak je bio ranije dogovoren, no problem je što je susret Genoe i Atalante u nedjelju počeo u 12.30. Svi ostali susreti talijanske lige igrani su poslijepodne. I dok je supruga ručala, Bjelica je gledao Genoa - Atalanta.

"Nije žena ništa zamjerila, ha, ha... Prati me u stopu, velika mi je podrška u svemu što radim i hvala joj na tome."

Da li je ovo prvi put da je Bjelica ‘skautirao’ protivnika na ovaj način?

"Jest, nikad nisam ovako, u restoranu, na tabletu, gledao utakmicu. Kažem, prvo poluvrijeme sam gledao doma, a onda smo sjeli u auto i otišli u restoran. Tamo sam ispratio utakmicu do kraja."

Atalanta je u tom susretu slavila 2-1, a u posljednjim minutama bila je prava drama. Prvo je Genoa u 91. minuti izjednačila na 1-1, a onda je Zapata u 95. zabio za 2-1

"Atalanta je fizički jaka ekipa, strašno opasna prema naprijed... Čuo sam da im se napadač Luis Muriel povrijedio pa će vjerojatno prema naprijed igrati Zapata Iličić, Gomez ili Pašalić... To je odličan napad, ali vjerujem da imamo šanse da im pariramo na pravi način", rekao je Bjelica.

Učitaj još novosti