16. 09. 2019 - 12:56
Zbog šokantnih izjava o Lukakuu dobio otkaz: "Možete ga...
907
Shares
Zbog šokantnih izjava o Lukakuu dobio otkaz:

ITALIJA U NEVJERICI

Zbog šokantnih izjava o Lukakuu dobio otkaz: "Možete ga zaustaviti jedino ako mu date 10 banana..."

Sport.ba
16. 09. 2019 - 12:56
0
Shares

Nakon proteklog vikenda u talijanskoj Serie A, koja je možda i najpoznatija po smjenama trenera u najjačim ligama današnjice, nije bilo otkaza na trenerskim klupama. Ipak, otkaz je dobio "stručni" komentator televizijske emisije TopCalcio24 - Luciano Passirani.

Vremešni gospodin se u potpunosti pogubio kada je pričao o Romelu Lukakuu, snažnom belgijskom napadaču koji je ovog ljeta pojačao redove Intera, trenutno vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

lukaku

"Ne vidim igrača sličnog Lukakuu u nijednom talijanskom klubu. On je jedan od najsnažnijih napadača koje sam ikada vidio. Dvostruko je snažniji od Duvana Zapate iz Atalante. To je tip napadača koji zabija pogotke i vuče svoju momčad", rekao je Passirani, pa šokirao javnost.

"Ako izađe jedan na jedan s igračem, ovaj je mrtav. Jedini način da zaustavite Lukakua je da mu date 10 banana da ih pojede."

Passirani se nedugo nakon toga izvinio uz napomenu da je pokušao biti duhovit, no urednik programa Fabio Ravezzani nije imao razumijevanja za tako nešto.

lukaku

"On se više nikada neće pojaviti na našoj televiziji. Njegov komentar zaslužuje ozbiljne posljedice", kazao je Ravezzani.

Inače, sjajni Belgijanac ovog ljeta stigao je u velikom transferu na "Meazzu" iz Man Uniteda, a već se našao na udaru rasista tijekom gostovanja kod Cagliarija.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti