15. 09. 2019 - 08:49
HRVATSKI MMA BORAC POBIJEDIO NEZGODNOG POLJAKA: Nije nokat...
907
Shares
HRVATSKI MMA BORAC POBIJEDIO NEZGODNOG POLJAKA: Nije nokat jedino što ga zanima

HRVATSKI MMA BORAC POBIJEDIO NEZGODNOG POLJAKA: Nije nokat jedino što ga zanima

15. 09. 2019 - 08:49
0
Shares

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić jučer je u spektaklu u Londonu, na jubilarnoj 50. večeri slobodne borbe, jednoglasnom ocjenom sudaca pobijedio nezgodnog Poljaka Michala Pietrzaka.

Velter prvak je u sve tri runde kontrolirao borbu i na kraju odnio pobjedu. Soldić je u borbu ušao kao veliki favorit i Poljaku se uoči meča nisu davale prevelike šanse, ali Pietrzak se pokazao kao vrlo težak protivnik kojega Robocop nije uspio nokautirati…

Odmah nakon borbe za RTL je kazao:

“Najvažnija je pobjeda. Bila je to dobra borba i težak protivnik za kojeg imam mnogo respekta. Da smo se borili na pet rundi i za titulu, on bi pao”, kazao je Soldić nakon meča te se zahvalio Poljaku što je četiri dana prije meča prihvatio ovu borbu.

“Za mene je najvažnija pobjeda, nije važno je li nokautom ili na bodove”, rekao je Soldić i dodao kako nije imao vremena za pripremu meča protiv Pietrzaka pa je laganije gradio pobjedu.

“Hvala Bogu, pobijedio sam i to je to”, kazao je Soldić te je za 9. studeni najavio spektakl u Areni Zagreb gdje će ponovno ući u kavez

Učitaj još novosti