12. 09. 2019 - 17:09
ĐORĐEVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POPOVICH REKAO: Ova izjava će...
907
Shares
ĐORĐEVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POPOVICH REKAO: Ova izjava će uzdrmati Ameriku do temelja

UTISCI

ĐORĐEVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POPOVICH REKAO: Ova izjava će uzdrmati Ameriku do temelja

Sport.ba
12. 09. 2019 - 17:09
0
Shares

Košarkaši Srbije pobijedili su SAD 95:89 u razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta.

Iako su uoči starta SP-a mnogi predviđali upravo američko-srpsko finale, obje reprezentacije su neočekivano poražene u četvrtfinalu i ispale su iz borbe za medalje.

Srbija je veći dio utakmice bila bolja i posve zasluženo slavila protiv nemotiviranih Amerikanaca, za koje je prvenstvo očito završilo porazom od Francuske.

Nakon utakmice selektor Amerike Gregg Popovich bio je impresioniran Bogdanom Bogdanovićem koji je zabio 28 koševa, od toga čak sedam trica.

"Srbija je ekipa puna iskusnih i talentiranih igrača, odlično je vodi Saša Đorđević, koji radi fantastičan posao s njima. Igrali su sjajno, imali su konstantnost na svim pozicijama. Stalno su pronalazili otvorene igrače na svim pozicijama, napravili su sjajan posao. Nije nam bilo lako s ekipom koja ima mlade, a iskusne košarkaše. Bogdanović je ponovno bio 'on fire'. To je to'', rekao je trener SA Spursa.

Sale Đorđević bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, a američke novinare zanimalo je što je tačno mislio kad je prije utakmice poručio Amerikancima da im samo Bog može pomoći.

"Bio sam gost nacionalne televizije, mogli ste vidjeti ironiju, nemam razloga da blefiram. Nisam bio bez respekta prema Americi, samo sam želio dati sigurnost igračima. Bila je to poruka da smo spremni, da se želimo natjecati s njima. Pop je na sve to imao lijep komentar i ja to cijenim. Ima razočaranja, takva su natjecanja, imao sam sjajnu grupu momaka, dogodile su se lijepe i loše stvari, porazi, ozljede, nije lako za momke, ali moraš ih gurati naprijed, podržati ih, vjerovati u njih'', rekao je Đorđević.

Novinare je zanimalo što mu je rekao Popovich nakon utakmice.

''Rekao je lijepo. U pravu je čovjek. 'Mi smo grupa jebenih luzera', to je rekao i u pravu je. Počeli smo se spremati. Trebali smo igrati za nešto, a vidi što igramo. To je između nas neki prijateljski, ali iskren odnos'', poručio je Đorđević.

Učitaj još novosti