12. 09. 2019 - 15:35
SAD JE JASNO ZAŠTO JE ANCELOTTI PUKNUO: Ušli su u svlačionice...
907
Shares
SAD JE JASNO ZAŠTO JE ANCELOTTI PUKNUO: Ušli su u svlačionice i umalo PALI U NESVIJEST. pogledajte na šta to liči! (VIDEO)

SAD JE JASNO ZAŠTO JE ANCELOTTI PUKNUO: Ušli su u svlačionice i umalo PALI U NESVIJEST. pogledajte na šta to liči! (VIDEO)

12. 09. 2019 - 15:35
0
Shares

Ljutnja Ancelottijazbog svlačionica na Napolijevom stadionu San Paolo itekako je opravdana.

Iako se prvo činilo da je slavni talijanski trener pretjerao s reakcijom, klupski Twitter objavio je video iz svlačionica na stadionu koje su dva dana uoči ligaške utakmice protiv Sampdorije u haosu.

Radovi još traju, a panika u Napulju postaje veća kad se zna da u utorak dočekuju Liverpool u Ligi prvaka.

Inače, cijelo ljeto na Napolijevom stadionu radilo se na rekonstrukciji i uređivanju. Zbog toga je taj klub prva dva kola na svoj zahtjev igrao u gostima kod Fiorentine i Juventusa. Gradske vlasti su odgovorne za ovu situaciju pa se Ancelotti obrušio na njih.

"Vidio sam uvjete u svlačionicama San Paola. Bez riječi sam. Prihvatio sam zahtjev kluba da prve dvije utakmice u sezoni igramo u gostima da bi posao mogao biti dovršen kako je i obećano", rekao je ljutito za klupsku stranicu pa nastavio:

"Možete izgraditi kuću za dva mjeseca, a oni nisu mogli obnoviti svlačionice. Gdje trebamo igrati utakmice protiv Sampdorije i Liverpoola? Iznerviran sam neadekvatnošću i neprofesionalnošću onih koji su morali raditi na ovom poslu. Kako regija, općina i povjerenici mogu zanemariti preuzete obaveze prema nama?"

Pogledajte video: 

 

Učitaj još novosti