12. 09. 2019 - 08:24
MESSI KONAČNO PROGOVORIO O NEYMARU: Volio bih da se vratio,...
907
Shares
MESSI KONAČNO PROGOVORIO O NEYMARU: Volio bih da se vratio, ali ne znam...

MESSI KONAČNO PROGOVORIO O NEYMARU: Volio bih da se vratio, ali ne znam...

12. 09. 2019 - 08:24
0
Shares

Argentinac je javno progovorio o povratku Neymara u Barcelonu. Saga se tako nastavlja i poslije zaključenja ljetnog prijelaznog roka.

Na kraju do transfera nije došlo, Brazilac je ostao igrač Paris Saint-Germaina, ali katalonski klub ne odustaje od svog nauma. Jučer je to potvrdio Barcin direktor Jose Bordas, a jutros je Sport objavio intervju s Messijem koji također progovara o povratku bivšeg suigrača.

Pregovori između Barce i PSG-a trajali su do posljednjih sati prijelaznog roka, ali ništa se nije dogodilo.

"Volio bih da se Neymar vratio. Iskreno, ne znam je li Barcelona učinila sve u svojoj mogućnosti da ga vrati", rekao je Lionel Messi katalonskom dnevniku Sport pa dodao:

"U svakom slučaju, sigurno da pregovori s PSG-om nisu lagani. Sportski gledano, Neymar je jedan od najboljih na svijetu. Nikad nisam izričito zatražio da klub vrati Neymara. Sve što sam učinio je da sam dao svoje mišljenje o tome", dodaje Argentinac.

Propali povratak Brazilca na Camp Nou ne znači da ga Katalonci neće pokušati dovesti u narednim prijelaznim rokovima, ali najbolji igrač kluba okreće se budućnosti ne zamarajući se tim pričama.

"Nisam razočaran što se nije vratio. Imamo spektakularnu momčad koja se može nadmetati za sve trofeje, čak i bez Neymara."

Intervju s Messijem ne može proći bez pitanja o njegovoj budućnosti u dresu Blaugrane.

"Ovo je moj dom i ne želim otići", kaže Messi, pa dodao: "Ali želim pobjeđivati!"

Učitaj još novosti