08. 09. 2019 - 09:59
ŠPANCI PREPUNI POŠTOVANJA Srbi su monstruozni, za klasu iznad...
907
Shares
ŠPANCI PREPUNI POŠTOVANJA Srbi su monstruozni, za klasu iznad svih ostalih

PRED MEĐUSOBNI MEČ

ŠPANCI PREPUNI POŠTOVANJA Srbi su monstruozni, za klasu iznad svih ostalih

08. 09. 2019 - 09:59
0
Shares

Duel Španije i Srbije na Svjetskom košarkaškom prvenstvu je centralna tema u španskim medijima. 

"Marca" piše da su "orlovi" pokazali najviše u dosadašnjem toku prvenstva, da su uz Amerikance za klasu iznad ostalih ekipa.

"Jasno je da igramo protiv zastrašujuće ekipe, oni su sada ono što je Španija bila u posljednjih 16 godina", kaže Sergio Scariolo.

List dodaje da je selektor Sale Đorđević uvijek izjavljivao da bi volio da Srbija bude kao Španija u većem dijelu ovog vijeka, i da Srbija to jeste, kada se pogleda kvalitet tima kome nedostaje jedino Miloš Teodosić, ali u punoj fizičkoj spremi.

Španci navode da ni originalni "Dream-team" nije sa takvom lakoćom i razlikom tukao protivnike, ali i da Srbija igra strašnu odbranu, prima 62.5 poena po meču koliko i "crvena furija".

"AS" Srbiju naziva monstruoznom, pišu da je favorit, da Španija mora odigrati najbolje na turniru i da se nada da će Srbija imati loš dan. "Mundo Deportivo", kaže da nema pritiska, ekipa je u četvrtfinalu, a ovo je prilika da vide gdje su u odnosu na najbolji tim na prvenstvu. Vjerovatno će štediti Rudyja Fernandeza za četvrtfinale.

"Sport" naziva Đorđevića "mitom", Srbiju "Ogreom", čudovištem iz legendi koje jede djecu...

Učitaj još novosti