06. 09. 2019 - 22:35
KVALIFIKACIJE ZA EURO Hrvati protutnjali Trnavom, Holanđani u...
907
Shares
KVALIFIKACIJE ZA EURO Hrvati protutnjali Trnavom,  Holanđani u spektaklu bolji od Njemačke

ŠEST GOLOVA AUSTRIJE

KVALIFIKACIJE ZA EURO Hrvati protutnjali Trnavom, Holanđani u spektaklu bolji od Njemačke

06. 09. 2019 - 22:35
0
Shares

Večeras je odigrano sedam utakmica 5. kola kvalifikacija za Euro.

Hrvatska je sjajnom igrom pobijedila Slovačku u gostima 4:0.

Hrvatska je potpuno dominirala u prvom poluvremenu. Perišić i Brozović pogodili su stativu, a Vida i Petković promašili zicere. 

Ipak, Vlašić je u 45. minuti krasnim golom donio Hrvatskoj zasluženo vodstvo, a Perišić je odmah u 46. povisio na 2:0. Sjajan gol za 3:0 zabio je Bruno Petković u 73. minuti da bi konačnih 4:0 postavio Dejan Lovren u 89. minuti.

Holanđani su vratili Nijemcima milo za drago.

Ekipa Ronalda Koemana je večeras slavila u Hamburgu sa 2:4 i tako nadmašila onu pobjedu Nijemaca u Holandiji u prvom kolu kvalifikacija.

Gnabry je doveo domaće u prednost u 9. minuti utakmice, a taj rezultat je bio na snazi sve do 59. minute. Ipak, tada Frenkie De Jong donosi izjednačenje Holanđanima, a samo sedam minuta kasnije, 1:2 u režiji Jonathana Taha koji je smjestio loptu u svoju mrežu.

Kroos je iz penala izjednačio u 73. minuti, ali je pobjedu gostima donio igrač PSV-a Malen koji je postigao gol na svom debiju. Konačnih 2:4 postiže Wijnaldum koji je fantastično istrčao kontru i iskoristio je asistenciju Depaya.

Belgijanci su i dalje maksimalni, kao što se očekivalo. Oni su danas savladali San Marino u okviru petog kola kvalifikacija za EP, ali su se čak i namučili.

Tek u 43. minuti su uspjeli probiti bedem pred golom San Marina, Batshuayi je bio strijelac iz kaznenog udarca, a nakon toga je bilo sve lakše.

Do kraja utakmice još dva gola u mreži San Marina. Prvo je Mertens u 57. minuti uspio povisiti na 0:2, da bi Chadli postavio konačnih 0:3.

U duelu Škotske i Rusije preokret.

Domaći su vodili golom McGinna od 11. minute, ali je pred kraj prvog poluvremena, u 40. minutu Dzyuba izjednačio rezultat.

Konačnih 1:2 postavlja Juri Žirkov u 59. minuti utakmice.

Austrija je sa 6:0 pregazila Latviju, Gareth Bale je u 84. minuti donio pobjedu Velsu 2:1 protiv Azerbejdžana, dok su Slovenci pomalo iznenađujuće sa 2:0 slavili nad Poljskom.

Učitaj još novosti