06. 09. 2019 - 13:50
Dalić: Ne bavim se s onima kojih nema, večeras moramo...
907
Shares
Dalić: Ne bavim se s onima kojih nema, večeras moramo ostvariti dobar rezultat

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Dalić: Ne bavim se s onima kojih nema, večeras moramo ostvariti dobar rezultat

Sport.ba
06. 09. 2019 - 13:50
0
Shares

Hrvatska reprezentacija večeras od 20:45 sati igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke, gdje se od Vatrenih traži iskupljenje za poraz u Mađarskoj te općenito popravljanje dojma.

Selektor Dalić je na konferenciji za medije najavio sutrašnji susret te je prokomentirao izjave Lovrena o atmosferi unutar momčadi.

„Nisam razgovarao s Dejanom, ali mislim da nije on to tako mislio kako ste vi interpretirali i prenijeli. Mislim da je atmosfera jako dobra, nisam vidio da ima problema s tim. Odradili smo dva dobra treninga i sve pripremili. Sastav će biti ofenzivan, nećemo se braniti, idemo na gol. Sve smo pripremili, napravili. Igrat će stari i mladi. Postavit ću što je moguće ofenzivniju varijantu“, izjavio je Dalić.

Određeni reprezentativci se nisu odazvali na ovo okupljanje, a po medijima se više pisalo o toj temi nego o samom susretu, selektor je kratko prokomentirao:

„Neću o tome razmišljati. Samo vi mediji to ponavljate, pišete. Neću se vraćati na onog koga nema jer to bi trajalo dva dana. Bilo bi glupo s moje strane da se s tim bavim. Najvažnije je da nisam okupiran tim stvarima. Tu smo koji jesmo, dat ćemo sve od sebe, napraviti rezultat i zašto ne. Uspjeli smo protiv Walesa, možemo i sutra ako budemo pravi“.

O samoj utakmici i pripremi iste te o opasnostima koja prijete od Slovaka, dodao je:

„Gledali smo ih dosta ovih dana i analizirali. Znamo kako igraju, što igraju... Znamo i našu igru, kvalitetu i pristup. Hamšik im je najbolji, tu je i opasni Mak na krilu. Vezna linija im je jaka. Nismo imali puno vremena za neku veću pripremu, ali moramo ostvariti dobar rezultat sutra, svjesni smo teške situacije u kojoj smo trenutno. Ja vjerujem da ćemo uspjeti“.

Učitaj još novosti