01. 09. 2019 - 11:13
Atalanta raskinula ugovor s veteranom i legendom Liverpoola...
907
Shares
Atalanta raskinula ugovor s veteranom i legendom Liverpoola koji je stigao prije samo tri sedmice

MARTIN ŠKRTEL

Atalanta raskinula ugovor s veteranom i legendom Liverpoola koji je stigao prije samo tri sedmice

Sport.ba
01. 09. 2019 - 11:13
0
Shares

Sjajne vijesti za Dinamo, samo tri sedmice po dolasku, iskusni stoper Martin Škrtel raskinuo je ugovor s Atalantom, prvim suparnikom Modrih u Ligi pvaka.

Bivši stoper Liverpoola trebao je donijeti iskustvo za evropsku elitu u zadnji red talijanskog predstavnika u Ligi prvaka, no talijanski mediji javljaju kako su obje strane odlučile sporazumno raskinuti saradnju.

Slovački internacionalac bio je slobodan igrač po odlasku iz Fenerbahčea, a s Atalantom je potpisao jednogodišnji ugovor u drugom tjednu kolovoza. No, otišao je prije nego je zabilježio prve službene minute u novom klubu. Protiv Torina je trebao biti na klupi, ali čini se kako ga tamo neće biti. Razlog je iznenadan raskid suradnje koji je prvi objavio Tuttomercatoweb.

15673235697393

Atalanta će tekuće sezone debitirati u Ligi prvaka, a izvučena je u skupini s Dinamom, Cityjem i Šahtarom. Prvu utakmicu igrat će upravo protiv hrvatskog prvaka na Maksimiru.

Slovački veteran će pak u potragu za novim klubom, a prije svoje vrlo kratke ljetne avanture s Atalantom je igrao za Zenit, Liverpool i Fener.

Učitaj još novosti