28. 08. 2019 - 19:53
IZVANREDNA PRESS KONFERENCIJA U BEOGRADU: 'DAJTE NAM DINAMO DA...
907
Shares
IZVANREDNA PRESS KONFERENCIJA U BEOGRADU: 'DAJTE NAM DINAMO DA POKAŽEMO KO JE BOLJI' Direktor Crvene zvezde poslao jasnu poruku hrvatskom prvaku

IZVANREDNA PRESS KONFERENCIJA U BEOGRADU: 'DAJTE NAM DINAMO DA POKAŽEMO KO JE BOLJI' Direktor Crvene zvezde poslao jasnu poruku hrvatskom prvaku

28. 08. 2019 - 19:53
0
Shares

Kao i Dinamo, u grupnu fazu Lige prvaka se nakon ukupne pobjede protiv švicarskog Young Boysa plasirala i Crvena zvezda. Beograđanima će to biti druga uzastopna jesen u europskoj eliti, a iz prošle sezone pamte i pobjedu u skupini protiv aktualnog europskog prvaka Liverpoola.

Jutro nakon što su crveno-bijeli prošli posljednju prepreku na putu do Lige prvaka javnosti se izvanredno obratio direktor kluba s malog Kalemegdana, Zvezdan Terzić.

- Ostvarili smo veliki uspjeh, drugi puta zaredom smo u Ligi prvaka, a treći puta uzastopce igramo grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Mogu slobodno reći da je ovo nezabilježen uspjeh u nekom kolektivnom sportu na području Srbije - rekao je Terzić na startu izvanredne press-konferencije.

Ždrijeb skupina Lige prvaka je u četvrtak od 18 sati u Monte Carlu, a Terzić ima samo jednu želju. To je - Dinamo!

- Zapravo, nemam niti jednu želju, ali volio bih da dobijemo Dinamo. Tada bismo na terenu mogli pokazati tko je bolji. Mislim osobno da je Zvezda najjači klub u regiji. Naravno da bi te dvije utakmice za sobom povukle i niz događaja koje nemaju veze sa sportom, a to bih volio da bude spriječeno - rekao je Terzić.

Dodaje da klub Zvezdinog renomea zaslužuje najjače moguće suparnike.

- Već smo lani protiv Liverpoola i Napolija pokazali da znamo igrati protiv velikih momčadi. Naši navijači zaslužuju gledati najjače momčadi u Beogradu, a to su Bayern, Juventus, Real... - podvlači Terzić.

Učitaj još novosti