24. 08. 2019 - 15:43
PALE TEŠKE RIJEČI: Meksikanac svjetskog prvaka skinuo s trona,...
907
Shares
PALE TEŠKE RIJEČI: Meksikanac svjetskog prvaka skinuo s trona, a sada mu je poslao BRUTALNU PORUKU!

PALE TEŠKE RIJEČI: Meksikanac svjetskog prvaka skinuo s trona, a sada mu je poslao BRUTALNU PORUKU!

24. 08. 2019 - 15:43
0
Shares

Sedmog dana dembra svijet čeka novi boksački spektakl 

Boksački meč između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue postao je ovog  petka služben nakon što je aktualni prvak stavio svoj potpis na ugovor čime je pristao na mjesto i datum borbe. A ona, kako je već i ranije najavio promotor Eddie Hearn, će se održati 7. decembra u Saudijskoj Arabiji, u gradu Diraji.

Nakon što je Hearn prije dvije sedmice otkrio mjesto održavanja borbe oglasio se i nezadovoljni Ruiz. Pobunio se Meksikanac zbog niskog honorara pa je meč došao pod znak upitnika. Prema ugovoru prije prve bilo mu je zagarantirano osam milijuna eura za eventualni revanš, a kako je šokirao boksački svijet i u borbu ulazi kao prvak smatrao je da zaslužuju više. Pogotovo ako se zna da je nakon prvog meča Britanac izašao bogatiji za 20-ak milijun eura, a Meksikanac za pet.

Oglasio se na Twiteru

Hearn je na kraju popustio i Ruiz će dobiti koliko traži, a o kojem je iznosu riječ nije poznato.Također, s obzirom na to da je Saudijska Arabaija za domaćinstvo izdvojila 100 milijuna dolara Hearn nije htio ništa riskirati.

Nakon što je stavio potpis na ugovor Ruiz se oglasio na društvenim mrežama.

“Prvog juna svrgnuo sam boksačkog kralja i postao sam prvi meksičko-američki prvak. Sada se radujem što ću mu u okončati karijeru u pustinji”, poručio je.

Učitaj još novosti