23. 08. 2019 - 12:23
Novi selektor Srbije objavio spisak i iznenadio cijelu naciju:...
907
Shares
Novi selektor Srbije objavio spisak i iznenadio cijelu naciju: Povratak sjajnog dvojca

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ

Novi selektor Srbije objavio spisak i iznenadio cijelu naciju: Povratak sjajnog dvojca

23. 08. 2019 - 12:23
0
Shares

Selekcija Srbije će u prvoj polovini septembra odigrati veoma važne mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ljubiša Tumbaković je preuzeo selektorsku poziciju od Mladena Krstajića, a sada je objavljen i njegov prvi spisak od kako je na dužnosti.

Već je ispravio greške prethodnika i u tim vratio sjajne Luku Milivojevića i Matiju Nastasića, koji su bili u lošim odnosima sa Krstajićem.

No, ima još iznenađenja.

Kao treći golman pozvan je Boris Radunović iz Hellas Verone. U zadnjoj liniji je poziv poslat na adresu desnog beka Crvene zvezde Marka Gobeljića, koji bi mogao dobiti priliku da debituje za reprezentaciju, uslijed dobrih partija u dresu srpskog šampiona na startu sezone.

Možda i najveće iznenađenje je to što na spisku nema Aleksandra Prijovića, poziv je ovoga puta upućen još jednom fudbaleru Crvene zvezde Milanu Pavkovu.

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Boris Radunović

Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina, Marko Gobeljić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović.

Igrači sredine terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić.

Napadači: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Milan Pavkov.

Učitaj još novosti