22. 08. 2019 - 18:21
BIVŠI TOPNIK OTVORIO DUŠU "Usred utakmice mi je rekao me može...
907
Shares
BIVŠI TOPNIK OTVORIO DUŠU

EMMANUEL FRIMPONG

BIVŠI TOPNIK OTVORIO DUŠU "Usred utakmice mi je rekao me može kupiti. Eto koliko je glup taj momak"

22. 08. 2019 - 18:21
0
Shares

Emmanuel Frimpong i Samir Nasri bili su saigrači u Arsenalu prije osam godina kod Arsenea Wengera.

Frimpong je imao tada tek 19 godina i pokušavao se probiti u prvu ekipu, a Francuz Nasri, pet godina stariji, važio je za najveću zvijezdu Topnika.

Danas Frimpong, koji je u penziji s 27 godina nakon serije teških povreda, ne može smisliti Nasrija koji pokušava oživiti karijeru u Anderlechtu.

U intervjuu za The Athletic Frimpong je iznio stav o Nasriju.

"On mi se ne bi sviđao kao osoba ni da mi date pet milijardi dolara", ljutito je počeo Ganac pa se prisjetio njihovog okršaja u Arsenalovoj svlačionici.

U avgustu 2011. Liverpool je na Emiratesu pobijedio 2:0, a utakmicu je prelomilo isključenje veznjaka iz Gane. Time je sve uprskao, no Wenger ga nije kudio pred svima.

Onda se pojavio Nasri.

"Ustao je ispred svih igrača i rekao da smo izgubili zbog mene. U redu, mogu to razumjeti, ali razmišljam - zašto bi neko to rekao mladom igraču koji je igrao tek svoju drugu profesionalnu utakmicu? Zašto bi to neko napravio nekom mladom igraču u tom trenutku?"

Nasri je u ljeto 2011. prešao u Manchester City, što su gotovo svi u Arsenalu doživjeli kao izdaju. U njihovom međusobnom susretu Građani su pobijedili 1:0, a Nasri je prema Frimpongu ponovno bio bezobrazan.

"Za vrijeme utakmice rekao mi je da me može kupiti. Eto koliko je glup taj momak. Vjerojatno bi i mogao jer je tada imao milione, ali nije pokazao nikakvo poštovanje. Rekao sam mu da mi se ne sviđa, da ga ne poštujem i da ga nikad neću poštovati kao profesionalnog fudbalera", ispričao je Frimpong

Ironično, Nasrija je Vincent Kompany doveo u belgijski Anderlecht kako bi utjecao na - razvoj mladih igrača u klubu, piše Index.

Učitaj još novosti