22. 08. 2019 - 08:05
OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA GODINE: Zabio ga je...
907
Shares
OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA GODINE: Zabio ga je Ibrahimovićev najveći konkurent!

OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA GODINE: Zabio ga je Ibrahimovićev najveći konkurent!

22. 08. 2019 - 08:05
0
Shares

"Da želi bio bi najbolji igrač na svijetu", izjavio je prije desetak godina Arsene Wenger komentirajući Carlosa Velu koji se nikad nije snašao u njegovu Arsenalu.

Meksikanac se snašao u MLS-u u kojem je u 26 ovosezonskih nastupa zabio isto toliko golova uz čak 15 asistencija. Napadač Los Angeles FC-a, kojeg je Zlatan Ibrahimović nedavno prozvao FIAT-om, a sebe Ferrarijem, sinoć je protiv Seattle Soundersa pokazao koliko je dobar.

Pri vodstvu svoje momčadi 2:0, Vela je u 41. minuti primio loptu na 25 metara od gola, izbjegao klizeći start jednog protivnika, drugog predriblao te lažnjakom povaljao golmana. Još jednom fintom je doslovno u mrežu poslao trećeg braniča i onda na gol crti samo prebacio loptu u gol. MLS je na Facebooku snimku gola popratio uz status "Carlos, pa ovi ljudi imaju obitelji".

Nešto ranije je za 2:0 zabio iz penala, a Los Angeles FC je slavio 4:0 i potvrdio status uvjerljivo najbolje momčadi MLS-a ove sezone. LAFC ima čak 19 bodova više od drugoplasirane Minnesote u Zapadnoj konferenciji te 16 više od Atlante i Philadelphije, vodećih momčadi Istočne konferencije.

Učitaj još novosti