20. 08. 2019 - 07:53
NBA ZVIJEZDA PRIREDILA NEVJEROVATNU SCENU Svi su se ukopali u...
907
Shares
NBA ZVIJEZDA PRIREDILA NEVJEROVATNU SCENU Svi su se ukopali u mjestu kada se na treningu Amerikanaca ZAČULO

PRIPREME ZA MUNDOBASKET

NBA ZVIJEZDA PRIREDILA NEVJEROVATNU SCENU Svi su se ukopali u mjestu kada se na treningu Amerikanaca ZAČULO "SRBIJA" (VIDEO)

20. 08. 2019 - 07:53
0
Shares

Interesantna situacija odigrala se na treningu košarkaša Sjedinjenih Američkih Država koji se spremaju za dolazeći Mundobasket.

Svakodnevni otkazi potresaju tabor Grega Popoviča u kome i uprkos takvom razvoju situacije još uvijek vlada pozitivna atmosfera.

mitchellpopovich

Dokaz za to jeste objava zvijezde NBA lige, Donovana Mičela na društvenoj mreži Instagram. Jedan od najboljih igrača koji su na raspolaganju Popoviču podijelio je video snimak s treninga na kome "ludi Srbin" nije u ulozi trenera, već igrača.

donovan-mitchell-team-usa-jazz

A Mičel je s druge strane imao zadatak komentatora, te je na specifičan način najavio selektora i oduševio okupljuene saigrače:

- U redu, u redu i pogodak! Na poziciji beka, sa 6,1 (188 centimetara) iz Srbije, rekao je košarkaš Jute o Popoviču na treningu.

Svjetsko prvenstvo igraće se od 31. avgusta do 15. septembra u Kini, a Amerikanci su i dalje prvi favoriti. Mada Srbija ozbiljno razmišlja o samom tronu...

Učitaj još novosti