20. 08. 2019 - 09:42
PIJANI ŠEŠELJEV BRATANAC PRAVIO INCIDENTE NA ZVEZDINOM MEČU:...
907
Shares
PIJANI ŠEŠELJEV BRATANAC PRAVIO INCIDENTE NA ZVEZDINOM MEČU: Na sjeveru Marakane vrijeđao policajce i prijetio im stricem, njihova reakcija je sjajna

ODMAH UHAPŠEN

PIJANI ŠEŠELJEV BRATANAC PRAVIO INCIDENTE NA ZVEZDINOM MEČU: Na sjeveru Marakane vrijeđao policajce i prijetio im stricem, njihova reakcija je sjajna

Sport.ba
20. 08. 2019 - 09:42
0
Shares

Jovan Šešelj, bratanc lidera radikala Vojislava Šešelja, vrijeđao je i prijetio policajcima na utakmici između Crvene zvezde i Kopenhagena, pa je priveden.

Šešelj je tog 6. avgusta s drugovima bio na sjevernoj tribini, gdje je došlo do incidenta.

delije

"Jovan Šešelj i dvojica njegovih drugara Dejan Jakovljević i Dušan Raduka bili su na severnoj tribini našeg najvećeg stadiona, da bi navodno bodrili našeg šampiona. U jednom momentu, umesto da navijaju za crveno-bele koji su se svim snagama trudili da ostvare dobar rezultat protiv Danaca, da bi dobili priliku za učešće u Ligi šampiona, njih trojica su bez ikakvog razloga počeli da vređaju policajce koji su bili pored tribine. Policajci su pokušavali da ih smire, ali pošto je bilo očigledno da su bili pripiti, to nije urodilo plodom. Nastavili su da vređaju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, pa su izdvojeni iz gomile i privedeni", kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

"Jedan od njih, čiji identitet je kasnije utvrđen, počeo je da viče na pripadnike MUP-a i da ih pretećim tonom pita "znate li vi ko sam ja", "znate li da je moj stric Vojislav Šešelj, i nagrabusićete zbog ovoga".

Njih trojica su privedena i zadržana po prekršaju, jer je tužilac odlučio da nema elemenata krivičnog djela.

Protiv njih je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog vrijeđanja službenog lica iz Zakona o javnom redu i miru, piše Kurir.

seselj

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

Vojislav Šešelj je potvrdio da je njegov bratanac priveden.

"Znam da je privođen na utakmici između Crvene zvezde i Kopenhagena. Bio je pod gasom kada se desio taj incident. Ali to što je bio u alkoholisanom stanju ne opravdava ga", izjavio je Vojislav Šešelj.

Učitaj još novosti