18. 08. 2019 - 14:02
U Realu ga istjerali zbog dugog jezika, a sad je u Arsenalu...
907
Shares
U Realu ga istjerali zbog dugog jezika, a sad je u Arsenalu pokazao svu svoju magiju: Za jedan meč postao glavna faca u gradu

DANI CEBALLOS

U Realu ga istjerali zbog dugog jezika, a sad je u Arsenalu pokazao svu svoju magiju: Za jedan meč postao glavna faca u gradu

18. 08. 2019 - 14:02
0
Shares

Debi Danija Ceballosa za Arsenal na Emiratesu prošao je kao iz snova. Otpisani realovac na posudbi u redovima Topnika bio je glavni igrač Emeryjeve ekipe u pobjedi 2:1 nad Burnleyjem.

Imao je najviše dodira s loptom (97) od svih Arsenalovih igrača, kreirao je najviše šansi (4) i odigrao najviše dodavanja (70) te na kraju namjestio oba gola. Englezi pišu da je "plesao" na Emiratesu koliko je bio mobilan i lagan u pokretu.

Ceballosa, najboljeg igrača U-21 Eura dvaput u nizu, otpisao je Zinedine Zidane u oba svoja mandata. Španski veznjak bio je nezadovoljan minutažom, što harizmatični Francuz nije htio slušati, piše Index.hr.

"Teško je objasniti zašto nisam ni dobio šansu. Radiš, trudiš se da mu otežaš odluku, ali poslije nekog vremena shvatiš da je to nemoguće", pričao je prije nekoliko mjeseci španski veznjak koji je mislio otići iz kluba.

Zadržao ga je dolazak Zidaneovog nasljednika Julena Lopeteguija.

"Pitao sam ga zašto ne igram, on mi je govorio da je to zato što su ispred mene Modrić i Kroos. Ali i kad njih nije bilo, on je mijenjao sistem igre i gurao neke druge igrače. To boli."

Te riječi Zizou mu nije oprostio i zbog toga je Ceballos, kojeg se smatra nevjerojatnim talentom, završio na posudbi na Otoku.

Učitaj još novosti