16. 08. 2019 - 22:13
JEZIVE TVRDNJE STRUČNJAKA: Razotkrio što se zaista krije iza...
907
Shares
JEZIVE TVRDNJE STRUČNJAKA: Razotkrio što se zaista krije iza napada na Kolašinca i Ozila

JEZIVE TVRDNJE STRUČNJAKA: Razotkrio što se zaista krije iza napada na Kolašinca i Ozila

16. 08. 2019 - 22:13
0
Shares

Kolašinac je stisnuo petlju i odlučio se golim rukama obračunati s napadačima

Koncem srpnja dvojica maskiranih napadača na motociklima izvršila su prepad i noževima napali Arsenalov dvojac, Seada Kolašinca i Mesuta Ozila. Igrači Arsenala pokušali su im pobjeći, ali kada su vidjeli da to nije moguće, Kolašinac je stisnuo petlju i odlučio se golim rukama obračunati s napadačima. U tome je i uspio jer Ozil se na kraju uspio spasiti.

“Mislilo se da su lopovi prvo htjeli satove, ali sad je igračima rečeno da žele sve što imaju. Riječ je o gangsterima koji žele pokazati kako se nisu uplašili”, rekao je to nedavno izvor blizak jednom od igrača za The Sun.

Prošle sedmice uhapšena dvojica članova bande i to ispred kuće Mesuta Ozila, ali čini se da je to tek početak jer sada su osvanule informacije o kriminalcima koji na meti imaju igrače Arsenala.

Britanci tvrde kako je problem kompleksniji i kako nije samo krađa u pitanju već su se bande izravno okomile na Kolašinca i Ozila. Zbog toga su oko njihovih kuća postavljene straže, a čuvaju ih čak i psi.

Dok policija istražuje što se sve događa svoje mišljenje izrekao je i Wesley Clarkson, stručnjak za podzemlje.

“Kolašinac i Ozil su se ni krivi ni dužni našli između dvije bande, u njihovom ratu. Jedna od tih bandi je starog kova, turska, koja sjeverom Londona hara već dugo godina, dok drugu čine istočnoeuropski mafijaši koji su tu deset godina. U globalu, oni su se našli u jednoj vrsti rata za teritorij dvije bande, odnosno oni su taj teritorij. Ovo je klasičan primjer onoga što se događa širom Britanije u zadnjih deset godina. Jedina je razlika što su nove bande puno brutalnije, nije ih briga za kolateralnu štetu, a upravo su nogometaši na neki način to”, kazao je Clarkson.

Uhićeni članovi bande su Ferhat Ercan i Salaman Ekinci koji bi se trebali pojaviti na sudu već 6. rujna ove godine.

Učitaj još novosti