14. 08. 2019 - 10:25
BALE ZAPRIJETIO PRESJEDNIKU: Evo šta će učiniti ukoliko ga i...
907
Shares
BALE ZAPRIJETIO PRESJEDNIKU: Evo šta će učiniti ukoliko ga i dalje budu tjerali iz kluba!

NAPETO U MADRIDU

BALE ZAPRIJETIO PRESJEDNIKU: Evo šta će učiniti ukoliko ga i dalje budu tjerali iz kluba!

Sport.ba
14. 08. 2019 - 10:25
0
Shares

Zvijezda Real Madrida Gareth Bale navodno je uputio prijetnje predsjedniku kluba Florentinu Perezu nakon što je ponuđen Paris Saint-Germainu u zamjenu za Neymara.

Iako se uvijek zalagao za njegov ostanak, Perez ga se sada pokušava riješiti kako bi napravio mjesta za dolazak Brazilca, koji je na izlaznim vratima Parka prinčeva.

zidane-naredio-perezu

26-godišnjak se već duže vrijeme povezuje s odlaskom iz francuske prijestolnice i, iako bi preferirao povratak u svoj bivši klub Barcelonu, to nije zaustavilo Los Blancose u pokušaju da ga dovedu.

Međutim, novine Sport pišu kako posljednja ponuda ‘kraljeva’, koja uključuje i Balea, nije se nimalo svidjela Velšaninu, koji je nezadovoljan načinom na koji ga tretiraju svi u klubu. U izvještaju piše kako je španski velikan spreman ponuditi 95 miliona eura za Neymara, uz Balea i Jamesa Rodrigueza.

jamesrodriguez

I dok James ne bi navodno imao ništa protiv odlaska u PSG, Baleu se ta ideja nimalo ne sviđa. 30-godišnjak je zaprijetio Perezu kako će javno reći što on misli o cijeloj svojoj situaciji ukoliko nastave s ovim pristupom.

Učitaj još novosti