13. 08. 2019 - 14:23
Đokanović: Produženje saradnje je za mene trenutno najbolji...
907
Shares
Đokanović: Produženje saradnje je za mene trenutno najbolji korak, znam da mogu mnogo više pružiti

VELIKA NADA FK SARAJEVO I BH. FUDBALA

Đokanović: Produženje saradnje je za mene trenutno najbolji korak, znam da mogu mnogo više pružiti

Sport.ba
13. 08. 2019 - 14:23
0
Shares

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo danas je potpisom novog ugovora produžena saradnja Andreja Đokanovića i bordo kluba. Osamnaestogodišnji vezni igrač trenutno je član selekcije U-19 reprezentacije BiH, te neizostavna karika u veznom redu bh. prvaka.

Nakon potpisivanja novog ugovora do 2024. godine Đokanović je kazao:

“Smatram da je produženje saradnje pravi korak za mene u ovom trenutku. Zadovoljan sam pruženim partijama, ali znam da mogu mnogo više. Imam povjerenje ljudi iz kluba i dat ću sve od sebe da u narednom periodu budem još bolji”.

Koordinator sportskog segmenta u bordo klubu Emir Hadžić je istakao:

“Nastavljamo raditi kao i do sada, radimo na promociji igrača iz Omladinskog pogona. Trenutno u prvom timu imamo 10 igrača iz Akademije FK Sarajevo i svi su oni neizostavne karike. Uz naše iskusne igrače akademci će u narednom periodu napredovati i postati okosnice FK Sarajevo, te reprezentativnih selekcija.“

Andrej Đokanović proteklih godina bio je član omladinskih selekcija reprezentacije Bosne i Hercegovine, a do sada je upisao osam nastupa u bordo dresu. Za Sarajevo je debitovao u posljednjem kolu prošle sezone na gostovanju protiv GOŠK-a u Gabeli.

Učitaj još novosti