09. 08. 2019 - 21:55
KOLAŠINAC I OZIL NEĆE ZAIGRATI PROTIV NEWCASTLEA: Arsenal...
907
Shares
KOLAŠINAC I OZIL NEĆE ZAIGRATI PROTIV NEWCASTLEA: Arsenal objasnio zašto

KOLAŠINAC I OZIL NEĆE ZAIGRATI PROTIV NEWCASTLEA: Arsenal objasnio zašto

09. 08. 2019 - 21:55
0
Shares

Londonski klub saopštio da Nemac i Bosanac neće biti u kombinaciji za prvi meč sezone protiv Njukasla iz "bezbjednosnih razloga"

Fudbaleri Arsenala Mesut Ozil i Asmir Kolašinac neće konkurisati za utakmicu sa Njukaslom, jer u klubu strahuju za bezbjednost igrača nakon što su ova dvojica imala incident sa razbojnicima. 

Njih dvojica su prošlog mjeseca bili na meti napadača, Ozil je u kolima prestravljen sjedio u trenutku pokušaja pljačke, a Kolašinac se hrabro suprotstavio razbojnicima i rastjerao ih iako su ovi bili naoružani mačetama.

Čitav slučaj je brzo poprimio veselu dimenziju, baš zbog herojstva bosanskohercegovačkog reprezentativca koji je preko noći postao junak, međutim situacija nije nimalo bezazlena u ovom trenutku po njih.

Na to ukazuje i saopštenje Arsenala iz kojeg se može pročitati briga za bezbjednost svojih igrača.

- Mesut Ozil i Sead Kolašinac neće biti u ekipi zbog dodatnih bezbjednosnih incidenata koje istražuje policija. Bezbjednost naših igrača i njihovih porodica je uvijek apsolutni prioritet i zato smo donijeli ovu odluku posle razgovora sa fudbalerima i njihovim predstavnicima - saopštio je Arsenal dan pre početka nove premijerligaške sezone.

Nije poznato kada će se Ozil i Kolašinac vratiti u tim za utakmice.

- Sarađujemo sa policijom i pružamo punu podršku igračima i njihovim porodicama. Radujemo se njihovom što bržem povratku u tim. Nećemo se dalje oglašavati i ovome - takođe je navedeno u saopštenju kluba.

Učitaj još novosti