09. 08. 2019 - 17:40
Žena Radje Nainggolana oboljela je od raka, a njegov potez je...
907
Shares
Žena Radje Nainggolana oboljela je od raka, a njegov potez je rasplakao svijet

Žena Radje Nainggolana oboljela je od raka, a njegov potez je rasplakao svijet

09. 08. 2019 - 17:40
0
Shares

Nedavno je Rađa Naingolan potpisao ugovor za Kaljari, čije je boje svojevremeno već branio, a povtatak "nindže" u Seriju A krije zapravo tragičnu priču...

Naime, belgijski fudbaler mogao je da pronađe i unosniji ugovor, te da karijeru nastavi u izazovnijoj sredini, ali je ova odluka obojena teškom ličnom dramom kroz koju trenutno prolazi.

Rađina supruga Klaudija nedavno je saznala da boluje od kancera, a riješila je da se liječi i kroz hemioterapiju prođe upravo na Sardiniji, odakle je rodom i gdje joj živi porodica.

Kako ne bi bio odvojen od žene u ovim teškim momentima, Naingolan je potpisao za pomenuti Kaljari, a zanimljivo je da je par svoju ljubav otpočeo u istoimenom gradu.

Lijepa 31-godišnjakinja i popularni vezista upoznali su se 2011, kada je Rađa prvi put igrao na ovom italijanskom ostrvu, a nekoliko godina kasnije su se obavezali na vječnu ljubav. Par ima kćerku Ajšu, a fudbaler iz prethodnog braka ima još dvoje djece.

Klaudija je u tom trenutku radila kao prodavačica u šoping centru, a tvrdi da nedeljama nije imala pojma da je Rađa u stvari perspektivan fudbaler.

"Upoznala sam ga u Kaljariju i to je bila ljubav na prvi pogled. Saznala sam poslije dva mjeseca da je fudbaler i htjela sam da odustanem od nas, jer sam znala koliko su njihovi životi zauzeti i koliko obaveza imaju. Ponekad mi nedostaje moj prethodni život, imala sam više slobode", ispričala je svojevremeno.

Oni su imali i burne godine u ovih devet godina ljubavi, a zapamćeno je i kako je Klaudija supruga jednom prijavila za porodično nasilje, ali je optužbe ubrzo povukla. Bilo kako bilo, čini se da su sada jači nego ikada i spremni da pokažu zube životnim nedaćama.

Ova ljepotica je nedavno na Instagramu javno progovorila o svojoj bolesti, a u emotivnom postu zahvalila se svima na podršci i pozitivnoj energiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E’ da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi sveglio la mattina e realizzo di vivere dentro ad un incubo. Ho sperato che questa giornata arrivasse il più tardi possibile ma non è stato cosi.. le giornate sono volate e con loro anche la mia allegria.. da oggi inizierò un nuovo percorso della mia vita.. la CHEMIOTERAPIA. E chi lo avrebbe mai detto che Claudia per una volta nella vita avrebbe avuto PAURA di iniziare una nuova giornata.. paura è dire poco.. che dire, dopo secchiate di lacrime versate, è ora di andare a combattere questa brutta bestia ????‍♂️???? ringrazio con tutto il cuore ❣ la famiglia e gli amici che mi hanno aiutata a vivere al meglio questo mese di relax dandomi tutta la forza e la positività necessaria ad affrontare tutto...ma soprattutto hanno saputo gestire ogni mio malumore (con un alto livello di sopportazione) IN BOCCA AL LUPO ???? A ME E A TUTTE LE PERSONE CHE STANNO VIVENDO IL MIO STESSO INCUBO.. ???????? #nonperderemaiilsorriso

Objavu dijeli ✨????✨ℂℒᎯUⅅℐᎯ ???????????????????????????????????????? ✨????✨ (@claudia_lai_nainggolan)

"Prošlo je već mjesec dana otkako sam se probudila jednog jutra, nadajući se da je sve to samo noćna mora. Ali, budim se svako jutro od tada i shvatam da živim u toj noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što je kasnije moguće, ali to se nije desilo. Dani su proletjeli, kao i moja sreća. Od danas počinjem novo poglavlje svog života - hemoterapiju. Ko bi ikada rekao da će Klaudija imati strah od novog dana... Šta da kažem, poslije mora prolivenih suza, vrijeme je da se borimo protiv ove ružne zvjeri. Zahvaljujem se svim srcem porodici i prijateljima koji su mi pomogli dana najbolji način uživam u ovom mjesecu opuštanja, dajući mi svu snagu i pozitivnu energiju koje su mi potrebne da bih se suočila sa ovom. Ali prije svega oni su uspjeli da se nose sa mojim beskrajnim promjenama raspoloženja. Srećno svima koji prolaze kroz sličnu dramu. Nikad ne gubite svoj osmijeh", napisala je ona.

Učitaj još novosti