31. 07. 2019 - 18:36
PROCURILO U MEDIJE: Zidane uhvaćen u laži
907
Shares
PROCURILO U MEDIJE: Zidane uhvaćen u laži

PROCURILO U MEDIJE: Zidane uhvaćen u laži

Sport.ba
31. 07. 2019 - 18:36
0
Shares

Trener Real Madrida Zinedine Zidane uhvaćen je u laži. Naime, poznati trener Reala iz Madrida koji se muči u pripremnom razdoblju uoči nove sezone jer sa svojom momčadi nikog ne može pobijediti, na presici je na Audi Cupu u Münchenu kazao kako Gareth Bale, s kojim ratuje jer ga se Francuz pošto-poto želi riješiti, “nije putovao s momčadi jer se nije osjećao dobro”….

Međutim, El Confidencial otkriva kako je on igrao golf u Madridu upravo u vrijeme dok su se njegovi suigrači znojili protiv ‘Spursa’.

“Oko 20 sati u utorak navečer primjećen je na 14. rupi igrališta u Boadilli del Monte”, tvrdi El Confidential…

“Nije putovao jer se nije osjećao dobro … Nije mu bilo dobro i, razgovarajući s liječnicima, bilo je bolje ostaviti ga u Madridu’. Tako je, odmjeravajući njegove riječi, Zinedine Zidane odgovorio na upit novinara na izostanak Garetha Balea uoči dvoboja Real Madrid-Tottenham (0-1) odigran na Allianz Areni. ‘Tamo je trenirao. To je zajednička odluka, s liječnicima također i sa mnom razgovaraući s njim”, dodao je francuski trener neodlučno nego inače po završetku utakmice”, piše El Confidential i dodaje:

bal

“Poznato je da je sve što okružuje Velšana prava misterija, jer iako Zidane nije uspio pojasniti da ga nema, Real Madrid nije lako pronašao izlaz prema pobjedama bez njega. Smatralo se zdravo za gotovo da Kinez Jiangsu Suning odlazi, otuda njegov zahtjev da ne igra protiv Arsenala u New Jerseyju i da ga se Zizou nije odrekao rekavši na tiskovnoj konferenciji da ‘nadam se da je njegov odlazak neminovan za dobro svih, i za njega. Klub pravi tranziciju u smjeru u kojem moraju ići svi zajedno”.

Očito je to Baleov odgovor Realu i Zidaneu na sve što se događalo proteklih sedmica, pa se tako otvoreni sukob nogometne zvijezde i Zidanea nastavlja. Zidane ga je javno ponizio i otpisao iz svoje momčadi, rekavši da mu je bolje da što prije napusti Madrid, a onda su pak iz kluba blokirali njegov transfer u Jiangsu Suning koji mu je trebao donijeti sedmičnu zaradu veću od jednog miliona funti. Sve navedeno očito je naljutilo Balea do te mjere da se odlučio inatiti svom treneru.

Učitaj još novosti