28. 07. 2019 - 14:01
SVJETSKI PRVAK BOKSA O NAŠEM KOLAŠINCU: 'Kakav rad nogu ima,...
907
Shares
SVJETSKI PRVAK BOKSA O NAŠEM KOLAŠINCU: 'Kakav rad nogu ima, da je samo izveo kroše..'

SVJETSKI PRVAK BOKSA O NAŠEM KOLAŠINCU: 'Kakav rad nogu ima, da je samo izveo kroše..'

28. 07. 2019 - 14:01
0
Shares

Fudbaler Arsenala i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac rastjerao je dvojicu napadača koji su presreli automobil u kojima je bio sa saigračem Mesutom Ozilom i njegovom suprugom Amine, u nameri da ih ukradu.

Na snimku sigurnosnih kamera vidi se jedan od napadača sa kacigom koji pokušava da priđe kolima i istjera Ozila iz vozila, kao i hrabra i brza reakcija Kolašinca, koji je kao oparen krenuo da juri jednog, pa drugog napadača oko automobila.

Razbojnici, koji su se do dvojice fudbalera dovezli motorom, bili su naoružani, ali to nije uplašilo Kolašinca, već je je izazvalo njegovu bijesnu reakciju prema napadaču koji je u ruci držao oštar predmet nalik nožu.

Snimak ovog hrabrog podviga fudbalera obišao je cijeli svijet, a među onima koji su prokomentarisali njegovo junaštvo bio je i svjetski prvak u boksu Diontej Vajlder.

"Kakav rad nogu ima! Da je samo izveo kroše... Dobro, ne znamo baš kakva mu je tačno tehnika, ali da ima dobar rad nogu, ima", rekao je Vajdler u izjavi britanskim medijima. 

"Rad nogu jeste dobar, ali je i Sead i predvidiv. A kada neko može da predvidi šta želite da uradite, onda ste i ranjivi. Morali bismo da poradimo s njim na tome. Ipak, ima dobru osnovu već sada, jako mu je brz rad nogu", oduševljen je svjetski prvak..

 

Učitaj još novosti