25. 07. 2019 - 16:26
Povreda Asensija sve mijenja, Zidanu potreban igrač kojeg je...
907
Shares
Povreda Asensija sve mijenja, Zidanu potreban igrač kojeg je otpisao?!

Povreda Asensija sve mijenja, Zidanu potreban igrač kojeg je otpisao?!

25. 07. 2019 - 16:26
0
Shares

Povreda Marka Asensija zbog koje će biti izgubljen za gotovo cijelu sezonu je praktično promijenila planove Reala.

Ne kada je dovođenje igrača u pitanju, tu i dalje ciljaju Pogbu, već se radi o prodaji.

Današnja “Marca” donosi priču da Zidan ima dosta opcija, Viniciuus, Brahim, čak i Isco mogu da igraju na toj poziciji, međutim, čini se da bi Bale mnogo značio, jer može da pokrije više mjesta u veznom redu i ima mnogo iskustva.

James Rodrigez se takođe nameće kao rješenje, ali za njega Real ima ponude Atletica i Napolija, pa će najvjerovatnije biti prodat.

Sa Baleom je obrnuta situacija, Madriđani žele da se oslobode njegovog ugovora i vrate dio od uloženih 110 miliona prije pet godina, no to nije moguće.

Tačno je da Bale ima ponude iz Kine, ali čak i kad bi ih prihvatio, one Realu ne bi donijele obeštećenje. Tačnije mogli bi da inkasiraju oko 15 miliona evra.

Klubovi iz Azije ne plaćaju obeštećenje, kako ne bi iznosili novac iz zemlje, to je preporuka tamošnjih vlasti, spremni su da ulože velike sume u plate igrača, ali ne i u sam transfer.

Zbog toga, za Balea nema rješenja. Na stranu, što je on poručio da ne želi da ide u Kinu, a nema ni zainteresovanih klubova u Evropi.

Džonatan Barnet, njegov agent je već rekao da pozajmica ne dolazi u obzir, a Realu niko neće platiti ni 50 miliona za Velšanina.

Stoga, velika je vjerovatnoća da ostaje, pokazao je da može da bude dio tima, a čini se da će i Zidan biti pod pritiskom Pereza da Bale dobije pravu šansu.

Učitaj još novosti