25. 07. 2019 - 16:11
TOTTENHAM - UNITED 1:2 Mlada nada Uniteda odlučila utakmicu
907
Shares
TOTTENHAM - UNITED 1:2 Mlada nada Uniteda odlučila utakmicu

TOTTENHAM - UNITED 1:2 Mlada nada Uniteda odlučila utakmicu

25. 07. 2019 - 16:11
0
Shares

MANCHESTER UNITED upisao je još jednu pobjedu na Međunarodnom kupu prvaka. Crveni vragovi danas su pobijedili Tottenham s 1:2 i tako stigao do druge pobjede na prijateljskom turniru jakih europskih klubova u predsezoni.

Nakon što je protiv Intera prije nekoliko dana čovjek odluke bio Solskjaerov tinejdžer Mason Greenwood, danas su svjetla pozornice bila uprte u drugog mladića iz Unitedovog omladinskog pogona. Deset minuta prije kraja za konačnih 1:2 pogodio je iz teške pozicije Angel Gomes na dodavanje Juana Mate.

Iskusni Španjolac odglumio je mantinelu suigraču koji je pretrčao čuvara svog čuvara, a onda svladao Gazzanigu, Tottenhamova pričuvnog čuvara iz gotovo mrtvog kuta.

I Solskjaer i Pochettino maksimalno su iskoristili priliku da rotiraju i eksperimentiraju sa sastavima, pa je tako United krenuo s nešto jačim sastavom u odnosu na Spurse, a obrnuto je bilo u drugom poluvremenu.

Anthony Martial doveo je Crvene vragove u vodstvo u 21. minuti. I prvi pogodak ide na dušu pričuvnog vratara Spursa kojem je mladi Francuz uputio ne tako jak udarac, ali mu je lopta prošla kroz noge. Ulaskom zvučnijih imena u nastavku živnuo je i Tottenham kojeg je u poravnanje rezultata doveo Lucas Moura.

Primio je Brazilac loptu na vrhu šesnaesterca, predriblao Nemanju Matića i prevario De Geu.

Učitaj još novosti