23. 07. 2019 - 21:47
VALVERDE POSLAO JASNU PORUKU RAKITIĆU: ‘VAŽAN JE IGRAČ, ALI NE...
907
Shares
VALVERDE POSLAO JASNU PORUKU RAKITIĆU: ‘VAŽAN JE IGRAČ, ALI NE ZNAM…’

VALVERDE POSLAO JASNU PORUKU RAKITIĆU: ‘VAŽAN JE IGRAČ, ALI NE ZNAM…’

23. 07. 2019 - 21:47
0
Shares

Barcelona je izgubila u prijateljskoj utakmici protiv Chelseaja. Nakon dvoboja presicu je odradio trener Barcelone, Ernesto Valverde, a tamo se dotaknuo našeg Rakitića.

Podsjetimo, Ivan Rakitić mjesecima je povezivan s odlaskom iz Barcelone. Aktualni ugovor traje mu još dvije godine, a Barcelona baš nije pokazala zanimanje za produžetkom tog ugovora. Štoviše, na njegovo mjesto doveli su sjajnog De Jonga, a tu su još Busquets i Arthur.

Nakon utakmice Ernesto Valverde poslao je svojim igračima jasnu poruku, ali je bio poprilično direktan spomenuvši kako se Hrvat itekako mora naraditi kako bi dobio mjesto u ovoj ekipi jer popust nema za nikoga, pa ni za najbolje:

Rakitić je bio važan igrač u našoj ekipi. Ne znam hoće li tako biti ove sezone. Novi igrači dolaze i morat će se izboriti za svoje mjesto”, rekao je Valverde

Još jučer je na presici u Japanu Rakitić demantirao bilo kakvu mogućnost odlaska:

“Ovdje svi moraju raditi iznimno puno, a igraju oni koji najbolje rade. Dat ću sve od sebe da se nastavim nametati kao prvi izbor. Ne smeta mi razgovor o budućnosti, jasno mi je da to u nogometu tako ide. Ponosan sam što se veliki klubovi zanimaju za mene jer to znači da dobro igram nogomet. Razgovarao sam s klubom i trenerom, želim ostati u Barceloni. Moja ideja je nastaviti gdje sam stao s Barcelonom i odraditi godine koje još uvijek imam u ugovoru.”

Učitaj još novosti