21. 07. 2019 - 23:22
Poznato zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića, evo šta će se...
907
Shares
Poznato zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića, evo šta će se uskoro desiti

Poznato zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića, evo šta će se uskoro desiti

21. 07. 2019 - 23:22
0
Shares

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić osjeća se znatno bolje i u ponedjeljak će biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra u odjeljenje intenzivne nege, saopšteno je na sajtu crveno-bijelih.

Kuzmić, koji je prije tačno sedam dana imao saobraćajnu nesreću u Banjaluci, od petka je u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak.

Kako se navodi, prema procjenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge.

kuzmic

Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od ljekara iz Banjaluke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je nastradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brigom ljekarskog tima iz Banjaluke.

Učitaj još novosti